Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 23/11/12

Tag ungerne med i teatret

  • Foto: Linda Kastrup Foto: Linda Kastrup
København er fyldt med teater for børn og deres voksne. AOK har samlet en guide med aktuelle børne- og familieforestillinger i byen.

  
December måned betyder masser af juleteater for børnefamilierne. Se årets juleforestillinger her. Mangler vi en forestilling i guiden? Send en mail til raha@berlingskemedia.dk med dit tip.

Tidspunkt:

Torsdag 8. nov. 2012, kl 11:00
Se alle datoer

Det Lille Teater

Lavendelstræde 5-7
1462 København K

Hund og mand i mellem

Foto: PR

Hunden Mester leder efter en god ven med en dejlig, blød sofa og et køleskab fyldt med frikadeller. Mester finder en manden, som har alt det, hunden søger, men manden vil helst have orden på sit hjem og kan slet ikke kan lide hunde.

Det noget umage par får dog andet at tænke på, da en smuk dame og hendes bedårende kat kommer ind i billedet. "Mester flytter ind" er en Reumertvindende forestilling efter Thomas Windings bøger om hunden Mester. Historien handler om nogle umage par, som ender med at udgøre en familie sammen på trods af deres forskelligheder.

Læs mere på detlilleteater.dk

Hvad: Mester flytter ind
Hvor: Det Lille Teater
Hvornår: 8. november - 21. december
Aldersgruppe: 4-10 år

 

Julens teater for børn og deres voksne

Foto: PR

Julen er en højsæson for børneteater. I år er der både klassiske og nye forestillinger om julen på programmet.

 

Det mener brugerne..

wallens

Impressive web site, Distinguished feedback that I can tackle. Im moving forward and may apply to my current job as a pet sitter, which is very enjoyable, but I need to additional expand. Regards. mihran kalaydjian

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register