Føj til favoritter Del Send
Scene | 28/06/17

Sommerdans aflyst på grund af terrortrussel

  • Copenhagen Summer Dance i Politigården må i år aflyses på grund af politiets vurdering af terrortruslen, oplyser Dansk Danseteater. Arkivfoto: Jonas Vandall Ørtvig. Foto: Jonas Vandall Ørtvig

    Copenhagen Summer Dance i Politigården må i år aflyses på grund af politiets vurdering af terrortruslen, oplyser Dansk Danseteater. Arkivfoto: Jonas Vandall Ørtvig.

    Foto: Jonas Vandall Ørtvig
Dansk Danseteaters traditionsrige Copenhagen Summer Danse i Politigården er aflyst på grund af Københavns Politis vurdering af terrortruslen og de seneste ugers terrorhændelser i Europa.

Copenhagen Summer Dance i Politigården, som skulle være afviklet 7.-13. august, er aflyst, oplyser Dansk Danseteater i en pressemeddelelse.

Aflysningen skyldes Københavns Politis aktuelle vurdering af terrortruslen og de seneste ugers terrorhændelser i Europa. Hverken Copenhagen Summer Dance eller lignende arrangementer vil kunne afvikles på Københavns Politigård i år, fremgår det af en meddelelse fra politiet.

Læs også: Hypet burgergrill har åbnet hemmelig 2'er

 

»Vi er rigtig kede af, at vi ikke kan gennemføre årets Copenhagen Summer Dance i Københavns Politigård, men vi respekterer selvfølgelig vores gode, mangeårige samarbejdspartner Københavns Politis trusselvurdering,« siger Dansk Danseteaters kunstneriske leder Tim Rushton.

 

 

»Det er klart, at vi ikke kan gå på kompromis med publikums, politiets og medarbejderes sikkerhed. Det er selvfølgelig dybt beklageligt for både gæster, samarbejdspartnere og fonde, og vi arbejder i øjeblikket på at finde en god løsning, så vi i fremtiden kan realisere Copenhagen Summer Dance, men dette er endnu ikke afklaret,« siger han.

 

Der er p.t. solgt knap 3500 billetter ud af ialt 6084 sæder til Copenhagen Summer Dance's i alt ni forestillinger. Alle publikummer vil få deres billet refunderet og vil blive kontaktet, oplyser Dansk Danseteater.

Læs også: Her er sommerens helt store is-hit

Copenhagen Summer Dance har været afviklet i Københavns Politigård de seneste 12 somre og har udviklet sig til en meget populær københavnsk sommertradition. Eventet har gennem årene været så efterspurgt i hovedstaden, at Dansk Danseteater i år har videreført konceptet med gratis dans under åben himmel til både Aarhus med Moesgaard Summer Dance i Moesgaard Musems parkanlæg 19.-20. august og til Stockholm med Nordic Summer Dance i Vitabergsparken 16.-17. august kl 19:00. Disse gratisarrangementer realiseres som planlagt, oplyser Dansk Danseteater.

 

 

 

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer

 

سئو چیست

København har fået et nyt smørrebrødsmekka

https://seonab.com

 

Thank you so much

Thanks for sharing it all , This is brilliant, what a thoughtful and well structured approach! Top tips that I will certainly digest.
http://godcccam.com

 

reply

This is brilliant, what a thoughtful and well structured approach! Top tips that I will certainly digest. Thanks for sharing it all!
https://radzad.com

 

Så vandt de også denne omgang...

Hvor er det trist. Jeg har været til Sommerdans de sidste 10 år, og glæder mig hvert år. Nu kan de åbenbart også blot ved at true med terror få lukket med for fest og glæde. Håber det kommer igen i 2018