Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 30/01/13

»Skaf mig en tenor« på Folketeatret

Tidspunkt

Folketeatret

Nørregade 39
1165 København K

Kontakt

33 12 18 45
 

 

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Der er forvirringer, forviklinger, fart og tempo på Folketeatret.

...

Folketeatret udsteder ligefrem »lattergaranti«, hvis man løser billet til »Skaf mig en tenor.« Det giver sådan set god mening, for den amerikanske farce af Ken Ludwig er særdeles velafprøvet. I sin tid gik den på ABC-Teatret med et grinagtigt trekløver i skikkelse af Claus Ryskjær, Preben Kristensen og Jess Ingerslev.

Senere blev den taget op på det nu hedengangne Privat Teatret, ligesom Odense Teater har spillet den. Og sidste sæson blev det en publikumssucces på Vendsyssel Teater med blandt andre Kurt Ravn og teaterchef Peter Schrøder på rolellisten. Sidstnævnte, dreven farcemager, er nu hentet til Folketeatret som iscenesætter, og det lover godt for løjerne.

»Skaf mig en tenor« er en af den slags farcer, hvor fart og tempo er alfa og omega. Hvor forvirringer og forviklinger er dagens uorden og hvor skabslåger og døre åbner og lukker i højt tempo og som med et urværks præcision. Klassisk farceaftapning med andre ord. Omdrejningspunktet er en frustreret teaterdirektørs mere og mere desperate anstrengelser for at skagge en tenor til operaen i Cleveland.

På scenen er det Asger Reher, Kristian Boland, Mads Knarreborg, Pernille Schrøder, Lisbeth Kjærulff, Susanne Heinrich, Margit Watt-Boolsen og Robin Haslund, der skal få latteren til at runge - først i teaterhuset i Nørregade i København, siden på turné rundt i landet.

Hvad: »Skaf mig en tenor«
Hvor: Folketeatret, Nørregade 39, København K
Hvornår: 31. jan. - 3. marts. tir. - fre. kl. 19.30. Lør. kl. 17. Søn. kl. 15.
Hvordan: Billettlf. 33 12 18 45, billet@folketeatret.dk eller billetbillet.dk

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register