Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 30/05/18

Scene

Tidspunkt

Pakhus 11

Dampfærgevej 2
2100 København Ø

Kontakt

35438118 (IKKE bille
 

Genre

Moderne dans

Teaterkoncerter

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Dead Awake

Brugeromtale
Oprettet af: Sebastian Nervil 30. maj 2018
Senest redigeret af Sebastian Nervil 30. maj 2018

Du er i et rum fyldt med lyd, som vand i et akvarium. Og lyden bevæger sig! Den transformerer sig, skifter størrelse, form og retning. Danser musikken? Eller hører man dansen?

I DEAD AWAKE er danserne iført højtalere, der gør lyden mobil, giver den krop, gør den fysisk og flytbar. Man omringes af et orkester af højtalere og seks dansere bærende på højtalere, der kommer helt tæt på publikum.

Komponist Niels Bjerg og koreograf Kirstine Kyhl Andersen har arbejdet med kompagniet WE GO siden 2004. Dead Awake er kulminationen af research i løbet af de sidste fire år, hvor lydens bevægelsmuligheder er blevet undersøgt i samarbejde med en lang række forskellige dansere, musikere og teknikere. Musikken er komponeret i et tæt samarbejde mellem komponist og koreograf, hvor lydens bevægelser i rummet spiller med som et levende musikalsk element på lige fod med toner og rytmer.

Koncertforestillingen bliver skabt i en maskinhal på den økologiske gård Troldholm ved landsbyen Velling, i vestjylland. Den bliver skabt specifikt til Pakhus 11, hvor der opstilles et såkaldt akusmonium, som er en sal med en surround sound højtaleropstilling specielt afstemt rummets akustik.
Dead Awake præsenteres otte gange som en del af Copenhagen Jazz Festival i dobbeltprogram med blandt andre Mike Sheridan(14/7) samt med nyskrevne værker af Bjørn Svin(11/7) og Jørgen Teller(10/7).

Co-producent: Dansehallerne

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort