Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 01/02/12

Saft og sex i skoven

Tidspunkt

Det Kongelige Teater

Kgs. Nytorv 1
1017 København K

 

  • Foto: Bengt Wanselius Foto: Bengt Wanselius
Ghita Nørby er tilbage på det Kongelige. Denne gang som den drilske skovalf Puk, i Shakespeares kærlighedskomedie "En Skærsommernatsdrøm".

Ghita skal op og svæve! Ghita Nørby er tilbage på det Kongelige Teater i rollen som den drilske skovalf Puk, der spiller en afgørende rolle for forviklingerne i Shakespeares berømte kærlighedskomedie ”En skærmsommernatsdrøm”. Og i den forbindelse kommer der gang i hejseværket, når teatertrolddommen sætter ind.

Læs også: Anmeldelsen "Langt ude i skoven"

”En skærsommernatsdrøm” er en af Shakespeares saftigste kærlighedskomedier. Det er den, hvor en gruppe unge forvilder sig ud i skoven, hvor sanseligheden og kaos slippes løs og magien sætter ind, så de ”forkerte” forelsker sig på kryds og tværs – hvor også elverkongen Oberon og hans dronning Titania bidrager til kærlighedsforviklingerne og en gruppe teatertossede håndværkere tramper forvirrede rundt.

Læs også: Top 5: Det bedste i teatret lige nu

Forventningerne er stemt: Den unge norske instruktør Runar Hodne iscenesætter nemlig, og han har en håndfuld meget roste klassikeropsætninger bag sig på Aalborg Teater, bl.a. ”Helligtrekongersaften”, en anden af Shakespeares lyse kærlighedskomedier.

På Det Kongelige Teater får Ghita Nørby følge af Søren Sætter-Lassen, Ole Lemmeke, Meike Bahnsen, Karin Bang Heinemeier, Rikke Lyllof, Morten Suurballe, Helle Hertz,Henrik Jandorf, Nicolai Dahl Hamilton, Peter Plaugborg, Peter Gilsfort, Michael Brostrup og Anders Heinrichsen.

Hvad: En Skærsommernatsdrøm
Hvor: Det Kongelige Teater
Hvornår: 16. marts til 25. maj 2012
Hvordan: www.kglteater.dk

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register