Føj til favoritter Del Send
Scene | 13/11/12

Rytteriet vender tilbage til Bellevue

  • Foto: PR Foto: PR
Bellevue Teatret skal fortsat have de store forestillinger med publikumstække, lover teatrets nye direktør, Anette Vendelbo. Blandt andet laver Rytteriet et nyt show i 2014.

...

Fans af snobberne Fritz og Poul, af Manden i skabet, af Erik og Else og af afspænding »helt ind i sindet« med Den Lille Gumbas, kort sagt af satireshowet Rytteriet, kan godt begynde at glæde sig.

I marts 2014 vender Rasmus Botoft og Martin Buch, der siden 2008 har været nærmest synonyme med de skæve karakterer først i DR og i 2010 og 2011 også på scenen på Bellevue Teatret, tilbage med et spritnyt show.

Det fortælle Bellevue Teatrets nye direktør, Anette Vendelbo. Hun afløser 1. januar Jes Kølpin, som ejer bygningen og har været direktør for teatret i 31 år. Og hun er allerede i fuld gang med at planlægge den kommende sæson 2013/14.

Og man skal da heller ikke vente de store revolutioner på det ca. 75 år gamle teater på Strandvejen. »Man vil sikkert kunne se, at Jes Kølpin ikke er her mere. Men man kommer ikke til at opleve mig lave en fuldstændig ny »arthouse«- profil. Det er ikke meningen med Bellevue, og det er jeg heller ikke den rette til,« siger hun med henvisning til sine mange år på Østre Gasværk. 

Hvad: Rytteriet
Hvor: Bellevue Teatret
Hvormår: Marts 2014