Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 11/01/13

Robin in the Hood

Tidspunkt

Nørrebro Teater

Ravnsborggade 3
2200 København N

Kontakt

35 200 900
 

Genre

Komedier & Lystspil

Show & Underholdning

Stand up & Impro

 

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  12  
I Nørrebro Teaters opdaterede comedyversion af Robin Hood er der både bankpakker, rødvinsbaroner og reggae.

"Forestillingen handler om frihed. Hele den finanskrise og gældsklemme, vi er viklet ind i, handlede om frihed til at kunne købe en større lejlighed. Den er vi så blevet bundet af. Nu ønsker vi allesammen at blive fri igen".

Det siger instruktør Heinrich Christensen om forestillingen "Robin in the Hood", der lige som sin forgænger på Nørrebro Teater, "Oliver med et Twist", blander skuespil med musik og standup.

I "Robin in the Hood" er det standupperen Lasse Rimmer (Robin Hood), der er blevet træt af at have mavepine over bankens lokkerier om større og større lån og beslutter sig for at rykke ud til det frie liv i Sherwoodskoven. Og der bor Store-John (Christian Fuhlendorff) så i forvejen...

Musikken til forestillingen leveres af reggaekongerne Wafande og Pharfar, og under tilblivelsen af forestillingen har dynamikken mellem standupperne og reggaefyrene, ifølge instruktøren, været "noget af et møde".

Det har ikke været helt nemt at få de chillede reggaefyre til at komme til tiden. Det har heller ikke været helt nemt at få de speedede standuppere til at holde kæft, når først de var kommet ind af døren. Forestillingens disciplinerede dansere (Christel Stjernebjerg og Sonic), derimod, står klar til tiden OG opvarmede - og vil også gerne vide, om pausen ligger præcis kl. 12.32, så de kan udnytte dagen fuldt ud.


Læs interviewet med Wafande her:
Robin Hood i reggaeskoven

"Robin in the Hood" er, ligesom "Oliver med et Twist", en såkaldt skrako-forestilling, der genfortæller en klassiker i en blanding af skuespil, musik og comedy.

"Vi skal ikke bruge særlig meget tid på at fortælle om Robin Hood, for folk kender historien", siger instruktør Heinrich Christensen.

"Grundridset er noget med at tage fra de rige og give til de fattige, og på den måde kan vi have et hurtigt aftræk og smide alt muligt aktuelt ind. Så det hele får en øjeblikkets energi og kan slå lidt mere med halen".

Skrako - hvad er det?
Den første skrako-forestilling (skuespil, rap og komedy) var stykket Gynt, der fik premiere på Betty Nansen Teatret i 2005. Herefter fulgte Købmanden (en omskrivning af Shakespeares Købmanden fra Venedig med dancehalldronningen Natasja, rapperen Blæs Bukki, skuespillerne Nicolas Bro og Laura Bro samt stand-upkomikerne Omar Marzouk og Jonatan Spang på scenen) og Biblen (der havde Rune Klan, komiker Linda P, rapper Blæs Bukki, rapper Tue Track samt stand-upper, skuespiller og Nørrebro Teaters daværende direktør Jonatan Spang på scenen).

»Robin in the Hood« har premiere 23. februar.
Læs mere om testaften på Robin in the Hood
og ikke mindst hvordan du selv kommer med her: Robin Hood i reggaeskoven

Brugeromtale
Oprettet af: Nørrebro Teater 11. jan 2013
Senest redigeret af Nørrebro Teater 1. feb 2013

Det store reggae finanskriseshow!

Først var der Biblen. Så kom Oliver med et Twist. Nu er det tid til Robin in the Hood!

Du har set den som tegnefilm, actiondrama og top-homo musical. Nu kommer den som reggae-dunkende, satire-gøglende, stand-up-revsende finanskriseshow!

Oplev Nørrebro Teaters nyskrevne comedy-version af den legendariske folkehistorie om retfærdighedens forkæmper: Robin Hood. Her er Sherwood-skoven ombetrukket til en dampende storbyjungle, hvor pengespekulanter og rødvinsbaroner er på evig jagt efter den næste saftige bankpakke.

Tag dine store børn med til en helt ny type forbrugerfest med Lasse Rimmer, Christian Fuhlendorff i akrobatisk selskab af breakdancestjernen Sonic og akrobatisk danser Christel Stjernebjerg. De svedige rytmer leveres live af reggae-kongerne Pharfar og Wafande samt deres band bestående af Fresh-I, Tormod og Zigge.

Velkommen til et lystigt og overdådigt show for alle aldre, hvor bugnende pengesække skifter hænder hurtigere end du kan nå at stave til "flexlån".

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register