Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 21/01/13

Pussy Riot får støtte af Stalins Støvler

  • En særforestilling af "Stalins Støvler" på Teater GROB skal støtte den fængslede russiske punktrio Pussy Riot. Foto: PREn særforestilling af "Stalins Støvler" på Teater GROB skal støtte den fængslede russiske punktrio Pussy Riot. Foto: PR
En særforestilling tirsdag skal gå til punkbandet Pussy Riot, der sidder i fængsel i Rusland for at afbryde en gudstjeneste.

De tre kvinder, der er endt i spjældet i Moskva for at vise deres modstand mod det nuværende russiske styre, kan nu se frem til økonomisk støtte. Entréindtægterne fra en særforestilling af stykket "Stalins Støvler" skal nemlig gå til en støttefond for punkbandet Pussy Riot, oplyser produktionsselskabet Borscht og Teater GROB i en fælles pressemeddelelse.

Læs også: Stalins støvler

"Som skaberne af teaterforestillingen, der omhandler ytringsfrihed og censur i Rusland, ønsker vi at vise vores støtte til de til de to piger, hvis fængsling desværre har været med til at gøre vores forestilling yderst aktuel," skriver dramatiker Rhea Leman og skuespiller Ina-Miriam Rosenbaum i en fælles erklæring.

"Stalins Støvler" handler om den sovjetiske leder Josef Stalin og hans forhold til sine gerninger. Stykket er anden del af en trilogi, der handler om diktatorer og magt.

I "Stalins Støvler" ses blandt andre Ole Lemmeke, Ina-Miriam Rosenbaum og Lars Knutzon.

Hvad: Særforestilling af "Stalins Støvler"
Hvor: Teater GROB, Hvornår: Klokken 20.00 tirsdag 22. januar 2013.
Hvordan: Entré koster 150 kroner

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register