Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 24/01/13

Poesi i Tranquebar

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: anglicismo 24. jan 2013

Anden omgang af Poesi i Tranquebar er klar igen! - Sidste gang begyndte vi på vores lille projekt, nemlig en antologi med lytternes og oplæsernes yndlingstekster, der vil blive udgivet sidst på året, selvfølgelig med forfatterens accept. De lyttende vil blive bedt om at skrive de tekster ned de synes er fede, under oplæsningerne. Ingen begrænsninger! Synes du det fortjener en plads i antologien, så skriv det ned. Det bliver super fedt, så i skal helt klart dukke op så vi har størst mulig chance for at lave en fantastisk antologi! To tekster fra hver begivenhed vil blive udvalgt.

Poesi i Tranquebar er et månedligt arrangement, den anden mandag i måneden kl. 20-22, på restaurant Tranquebar på Nørrebro. Det er en åben scene hvor alle med interesse for ord er velkommen til at sætte deres ben, for enten at nyde de oplæsende eller selv medbringe tekster i hovedet eller på papir/Ipad/computer/telefon og læse op. Man må naturligvis også gerne improvisere på livet løs.

Dørene åbner op kl. 19 og ønsker man tid på scenen kan man kontakte værterne på aftenen, og blive skrevet i programmet.

Værterne er Cecilie Sund Kristensen & Michael Juhl Svendsen

Poesi i Tranquebar er et ønske om at skabe en multikulturel scene i hjertet af Nørrebro. Vi ønsker at invitere alle stilarter og kulturer indenfor og bag mikrofonen, og skabe en scene hvor der er plads til alle og kreere noget helt unikt indenfor det skrevne og spoken words kreative rammer.

Se mere på deres facebookside:
http://www.facebook.dk/poesiitranquebar

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register