Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 02/01/13

Poesi i Tranquebar

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: anglicismo 2. jan 2013

Året er 2013, og Poesi i Tranquebar er klar igen! - Som noget nyt, vil vi gerne have love at skyde et mindre projekt i gang. Poesi I Tranquebar ønsker at lave en antologi, over de bedste tekster fra scenen på et år. Derfor vil vi som noget nyt bede de lyttende om at stemme på 2 tekster, som de syntes var fantastiske. De 2 tekster, vil med forfatterens accept indgå i Poesi i Tranquebars Antologi, der vil blive lavet når året er gået. FEDT IKKE!?

Poesi i Tranquebar er et månedligt arrangement, den anden mandag i måneden kl. 20-22, på restaurant Tranquebar på Nørrebro. Det er en åben scene hvor alle med interesse for ord er velkommen til at sætte deres ben, for enten at nyde de oplæsende eller selv medbringe tekster i hovedet eller på papir/Ipad/computer/telefon og læse op. Man må naturligvis også gerne improvisere på livet løs.

Dørene åbner op kl. 19 og ønsker man tid på scenen kan man kontakte værterne på aftenen, og blive skrevet i programmet.

Værterne er Cecilie Sund Kristensen & Michael Juhl Svendsen

Poesi i Tranquebar er et ønske om at skabe en multikulturel scene i hjertet af Nørrebro. Vi ønsker at invitere alle stilarter og kulturer indenfor og bag mikrofonen, og skabe en scene hvor der er plads til alle og kreere noget helt unikt indenfor det skrevne og spoken words kreative rammer.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register