Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 02/07/12

Pjerrotløb

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Bakken 2. jul 2012
Senest redigeret af Bakken 2. jul 2012

Fat kondiskoene og træningstøjet - for søndag den 26. august kl. 12.00 går det løs ved årets Pjerrotløb i Dyrehaven. 500 børn i alderen 5 til 12 år og deres eventuelle følgeskab af forældre eller bedsteforældre løber for sundheden. Det handler om sundhed, velvære, oplevelse og oplevelser og om at have det sjovt. Pjerrotløbet arrangeres af Hjerteforeningens Motionsklub Dyrehaven, Det Grønne Område og Bakken.
Bakkens Pjerrot trykker startpistolen af kl. 12.00 ved Friluftsscenen på Bakken, hvorefter børnene begiver sig ud på den 3 km lange rute rundt i én af Danmarks smukkeste skove, Dyrehaven. Ruten er lidt kortere, 1 km, for de yngste børn under 6 år.
Det gælder ikke om at komme først, men om at gennemføre. Børnene, som deltager i løbet, får en Pjerrot T-shirt før start og en medalje på målstregen, overrakt af selveste Pjerrot.
Startgebyret ved forhåndstilmelding er kr. 40,-. Læs mere om tilmelding og betaling her:http://www.hjerteforeningen.dk/files/Motionsklubber/Dyrehaven/Pjerrot/Pjerrotløb_2011.pdf.
Tilmelder du dig først på selve løbsdagen er gebyret kr. 50,-. Tilmeldingen kan ske på selve dagen fra kl. 10.00 ved Bakkens friluftsscene - kom i god tid, boden lukker kl. præcis 11.00.
Forældre løber med gratis. Overskuddet går ubeskåret til Hjerteforeningens arbejde.

Søndag den 26. august klokken 12:00 - bemærk mødetid senest kl. 11.45

Sted Friluftsscenen

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register