Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 06/09/18

På livets rand

Tidspunkt

Kulturcentret Assistens

Kapelvej 4
2200 København N

Genre

Gæstespil

Komedier & Lystspil

Performance

Show & Underholdning

Skuespil

Stand up & Impro

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Teaterfortællinger på Nørrebro

Brugeromtale
Senest redigeret af Assistens Kirkegård, Kulturcentret ASSISTENS, VPAC 6. sep 2018

En forestilling der handler om at være og det magiske ved at være det. Christian Kronman løfter det nære, dejligt velkendte og hverdagslige op i det store, forundringsfulde perspektiv. Forestillingens gennemgående figur er gamle Brillemar’ Balthazar, der sideløbende med en social nedtur har foretaget en universel optur af helt andre dimensioner.
Han har bygget sit eget observatorium på taget af den ejendom på Balders Plads, hvor han bor og er vicevært. Her fra sin klode kan han vandre rundt som verdensrumskustode, og selvom vi med sol og jord og måne er små i sammenligning, må han alligevel undres over, hvor stort det hele er på vores lille stikkelsbær.
Og så er vi nede på jorden igen! Vi oplever Niels Bohr i en helt ny rolle som forbavset åndemaner i Princeton, USA, og selvfølgelig også som forkæmper for en åben verden.
Og vi kommer godt og grundigt rundt på Nørrebro og er bl.a. med til bønnemøde i Teltmissionen på Jagtvej og til stævnemøde ved den lyse digter Schades grav på Assistens. Titlen på hans roman, “Mennesker mødes og sød musik opstår i hjertet”, kunne stå som motto for hele forestillingen.

Spillested: KAPELLET, Kulturcentret ASSISTENS, Kapelvej 4, 2200 København N. / Spilledatoer: 23., 24., 30. og 31. oktober samt 13., 14., 20. og 21. november. / Producent: Teaterfortællinger på Nørrebro / Idé: Christian Kronman / Medvirkende: Christian Kronman / Manuskript og fortælling: Christian Kronman / Billetpris: 125 kr. Billetter kan reserveres på centrets tlf: 35371917 eller på mail center@assistens.dk

Forestillingerne er støttet af Nørrebro Lokaludvalg

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort