Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 21/11/12

Ord På Flisen M. Pia Valentin Sørensen & Kasper Bjerre

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: anglicismo 21. nov 2012

Ord På Flisen er KLAR igen, hvor aftnens værter Michael Juhl Svendsen og Holger Svend Anderson tager godt imod nye som garvede forfattere på scenen. Velkommen!

Aftenens ene oplæser er Pia Valentin Sørensen, udgav i 2010 digtsamlingen: 117 zoologiske senryu på forlaget ravnerock. En letlæseligt, jeg trækker på smilebåndet sjov samling, der er ganske fornøjelig at have på hylden. Derudover er hun repræsenteret i en række antologier. Læs meget mere på hendes hjemmeside: http://digtafon.wordpress.com/

Aftenen
s anden oplæser er Kasper Bjerre:
Kasper er forfatter til bogen "Trådløs", en digtsamling der vandrer igennem drukturer, sms-branderter, Istedgadevandringer og leg. Kasper er rytmisk stærk, og har også snakket noget om at han har en lille overraskelse med, hvad det angår. Læs mere om Kasper på hans hjemmeside: http://kasperbjerre.dk/

Konceptet: "Ord på Flisen":

Ord På Flisen afholdes den første onsdag i hver måned, hvor Cafe Flisen slår dørene op for dette arrangement, som løber fra kl. 20-22. Dørene åbner kl. 19

Ideen med Ord På Flisen er at lave en kreativ åben scene der skaber en bro mellem etablerede forfattere og nye skribenter, en scene hvor den enkelte har mere tid til at prøve kræfter med sine tekster. Hvor man kan mødes i sin fælles interesse og dyrke kærligheden for ord.

Aftenen er bygget op af tre sæt. Det første sæt vil være 2 øvede indkaldte forfattere som kommer og læser op af deres forfatterskaber i hver 20 minutter.

Herefter er der to sæt af 30 minutter med åben scene, hvor alle og enhver, erfarne som nye, unge som gamle, glade som melankolske, kedelige som frække, alle er lige hjertelig velkommen til at bidrage med et par ord i mikrofonen. Hver person har 5 minutter til rådighed på scenen til at prøve sine kræfter af. Som noget nyt er der sat begrænsning på antallet af deltagere på den åbne scene.

Café Flisen ligger på hjørnet af Ingerslevsgade og Enghavevej, og er en lille intim café med rustikke mursten, helvægmalerier, dæmpet belysning, små dioder over scenen og samt evige små overraskelser/detaljer i rummet. Den danner samtidigt rammen om dette undergrundssted for alle med interesse for ord.

Arrangementet er gratis!

 

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register