Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 22/01/13

Ord På Flisen M. Irmelin Prehn & Sune Reitz

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: anglicismo 22. jan 2013

Ord På Flisen er KLAR igen, ovenpå nytårsbranderter og juleknald! Aftnens værter Michael Juhl Svendsen og Holger Svend Anderson, og vi tager godt imod nye som garvede forfattere på scenen. Velkommen!

Aftenens ene oplæser er Irmelin Prehn. Hun er i øjeblikket aktuel med miniromanden "Dusk Fredløs" på forlaget Lindhart og Ringhoff, samt udgav i 2010 digtsamlingen: “NOGLE TING/ om inventar og transport” på forlaget Ravnerock. Irmelin er en meget karismatisk oplæser, med meget kraft i det umiddelbare udtryk. Vi glæder os meget til at byde hende op på scenen! Læs meget mere på hendes hjemmeside: http://www.irmelinprehn.wordpress.com/

Aftenens anden oplæser er Sune Reitz:
Og Sune har udgivet to digtsamlinger: "Lakonisk Forvirret" & "Sub Rosa", som begge skildrer miljøet omkring ungdom, by, kærlighed, frustration og humor. I øjeblikket arbejder Sune på små prosatekster, meget hårdt på uni og blidt på kæresten. Det bliver en fornøjelse! Læs mere om Sune på hans hjemmeside: http://sunereitz.dk/

Konceptet: "Ord på Flisen":

Ord På Flisen afholdes den første onsdag i hver måned, hvor Cafe Flisen slår dørene op for dette arrangement, som løber fra kl. 20-22. Dørene åbner kl. 19

Ideen med Ord På Flisen er at lave en kreativ åben scene der skaber en bro mellem etablerede forfattere og nye skribenter, en scene hvor den enkelte har mere tid til at prøve kræfter med sine tekster. Hvor man kan mødes i sin fælles interesse og dyrke kærligheden for ord.

Aftenen er bygget op af tre sæt. Det første sæt vil være 2 øvede indkaldte forfattere som kommer og læser op af deres forfatterskaber i hver 20 minutter.

Herefter er der to sæt af 30 minutter med åben scene, hvor alle og enhver, erfarne som nye, unge som gamle, glade som melankolske, kedelige som frække, alle er lige hjertelig velkommen til at bidrage med et par ord i mikrofonen. Hver person har 5 minutter til rådighed på scenen til at prøve sine kræfter af. Som noget nyt er der sat begrænsning på antallet af deltagere på den åbne scene.

Café Flisen ligger på hjørnet af Ingerslevsgade og Enghavevej, og er en lille intim café med rustikke mursten, helvægmalerier, dæmpet belysning, samt evige små overraskelser/detaljer i rummet. Den danner samtidigt rammen om dette undergrundssted for alle med interesse for ord.

 

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register