Føj til favoritter Del Send
Scene | 11/02/13

Oplev Cirque du Soleil i Forum

  • Scanpix Foto: MIKE SEGARScanpix Foto: MIKE SEGAR
Cirque du Soleil har optrådt med storslåede forestillinger for mere end 100 millioner tilskuere i mere end 300 byer i over 40 lande på seks kontinenter. Nu er turen kommet til København.

Der var fuldstændig udsolgt, da internationale akrobater fra Cirque du Soleil fløj gennem luften i Herning. Nu er det københavnernes tur, når de berømte gadeartister giver 17 forestillinger på 11 dage.

Det ligger i forestillingens navn. Alegría. En blanding af opstemthed, glæde og jubel, hvis man skal tro den danske oversættelse. Det er et internationalt team af 55 artister og musikere fra 15 lande, der i selskab med liveband, store kostumer kombineret med en let teatralsk stil gæster Forum i København 

Alegría byder på dristige luftakrobater 12 meter over scenen, performere med flyvende knive omringet af ild og synkroniseret koreografiske krumspring på trampolin.

For små 30 år siden bestod Cirque du Soleil af 20 gadeartister. Siden er organisationen vokset. Og i dag hedder hjembyen Québec, Canada, med mere end 5000 ansatte. Heraf 1300 artister fra mere end 50 forskellige lande - heriblandt Danmark, som også er repræsenteret på artist-listen under showet i Forum.  

Hvad: Forestillingen, Cirque du Soleil
Hvor: Forum, København
Hvornår: 13. - 24 februar
Hvordan: Læs mere her