Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 03/12/12

Omar Marzouk : Bange for sjov

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Lygten Station 3. dec 2012

Omar Marzouk kommer langt omkring i sit kommende one man show “Bange for sjov”, der har premiere i januar 2013 og til trods for titlen byder på et gensyn med den kontroversielle humor, der er blevet hans vartegn.

I showet kigger han på følelserne frygt og mod som drivkræft for mange af vores handlinger sat i perspektiv gennem nogle af verdenshistoriens dramatiske begivenheder og dagligdagen herhjemme i et forsøg på at afklare, hvad der driver hvad og hvornår frygt udløser mod. I sin søgen stiller han bl.a. spørgsmålene: Hvem var mest modig, Ghandi eller Osama Bin Laden? Hvordan kan en hel nation af ægyptere frygte en diktator i 40 år og så på få dage finde modet til at kræve deres frihed? Hvad frygter vi i Danmark? Og hvad burde vi reelt være bange for?

Omar Marzouk tager også udgangspunkt i sin egen indre verden. For er der noget Omar Marzouk er bange for, så er det IKKE at være sjov. “Det, jeg frygter allermest, er folk uden humor”, siger han og undrer sig over, hvorfor nogle mennesker er så bange for at blive gjort til grin. “Hvorfor er de så bange for sjov?”, spørger han.

Som altid leverer Omar Marzouk en stærkt underholdende aHA-oplevelse med masser af stof til eftertanke. Det bliver vedrørende, indholdsrigt, provokerende men mest af alt uhyggeligt morsomt.
Entre kr.60,-
http://www.billetlugen.dk/andet/27602/omar-marzouk/

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort