Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 15/01/13

»Odysseen«

Tidspunkt

Bådteatret

Nyhavn 16 Z
1051 København K

Åbningstider

Billetbestilling: teaterbilletter.dk | 70 20 20 96 | billet@baadteatret.dk | i døren 1 time før forestillingen

Kontakt

33 13 21 51
 

 

  • Foto: PR Charlotte Hammer Foto: PR Charlotte Hammer
Oplev »Odysseen« på Bådteatret.

...

Dukketeater? Er det ikke for børn? Glem det. Det har de for længst gjort på Bådteatret, hvor instruktøren Rolf Heim, manden bag vellykkede teaterkoncerter som dem om Nick Cave og den om Leonard Cohen, gennem en del sæsoner har interesseret sig for, hvad dukker i menneskestørrelse kan bidrage med i samspil med levende skuespillere.

Resultatet er ofte sært dragende og bevægende, når dukkerne pludselig får et liv, og vi som publikum begynder at læse alt muligt ind i dem. Animationsteater hedder det på voksent teatersprog. Tidligere har man bl.a. kastet sig over Shakespeares »King Lear« og nu følger man i klassikersporet med en endnu større fortælling på den lille scene, nemlig Homers »Odysseen« - det fantastiske, actionspækkede gamle græske epos om krigshelte, der drager i krig og først finder hjem efter ti år.

Undervejs udsættes han for mange farefulde begivenheder og fristende afsporinger. Er det ikke sådan med menneskelivet i det hele taget, spørger de på Bådteatret, hvor oldtidsheltens lange færd, inden han endelig kommer hjem, tolkes som et billede på selve livet. Dukkerne er skabt af knalddygtige Rolf Søborg Hansen, der selv er på scenen som dukkefører sammen med kollegerne Karen Monrad og Ida Dret samt skuespillerne Ole Westh Madsen, Laura Müller, Karen Monrad & Ida Drey.

Hvad: »Odyseen«
Hvor: Bådteatret, Nyhavn 16, København K
Hvornår:
23. januar - 23. februar. Man. - fre. kl. 20. Lør. kl. 17.
Hvordan: Billettlf. 70 20 20 96

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register