Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 15/10/07

Odd Fellow Palæet

Der er et meget blandet udbud af koncerter i fugl føniks lokaler - alt fra italiensk Opera Galla til en liedaften med Peter Schreier, tenor og Peter Rösel, piano. Franz Schubert Selskabet har lejet sig ind her, men der er også plads til nye kræfter.
Tidligt om morgenen 7. april 1992 brændte Odd Fellow Palæet. Den store koncertsal nedbrændte totalt, det eneste, der stod tilbage af hovedbygningen var ydermurene. Desværre blev koncertsalen ikke genopbygget da resten blev rejst igen, men der er stadig koncerter i Bredgade.

Der er et meget blandet udbud af koncerter i fugl føniks lokaler - alt fra italiensk Opera Galla til en liedaften med Peter Schreier, tenor og Peter Rösel, piano. Franz Schubert Selskabet fra Roskilde, der indlysende nok fokuserer på Schubertiader, har lejet sig ind her med garvede musikere, men der er også plads til nyere, mere uprøvede kræfter som Det Unge Danske Kammerorkester, der er et forholdsvis ubeskrevet blad.


LYDFORHOLD:God akustik til kammermusik.

I Odd Fellow Palæet åbnede sommeren 2008 frokostrestauranten Oddplace

 

Brugeromtale
Oprettet af: Bruger 76514 14. nov 2014
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.