Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 17/03/17

Nu kommer Marie Keys musik på de skrå brædder

Tidspunkt

Edison

Edisonsvej 10
1856 Frederiksberg C

Åbningstider

billetkontoret (Betty Nansen Teatret), man - fre 14.00-18.00, lør 14.00-16.00, Billetkontoret på Edison åbner en time før forestillingen starter

Kontakt

33 21 14 90
 

 

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Kalder alle Marie Key-fans, nu er der snart premiere på en forestilling baseret på sangerindens tekst og musik.

De fleste har vel vippet lidt med foden eller nynnet med på et af Marie Keys mange numre de seneste år. Nu kan man opleve et helt univers af Marie Keys numre i forestillingen »Jeg misforstår gerne det hele« på  Edison-scenen ved Betty Nansen Teatret.

Forestillingen er en blanding af dans, musik og skuespil, og man kan forvente sig et sandt sansebombardement. Forestillingen kan ikke rigtig kategoriseres som en teaterkoncert men som et hybridteater med en blanding af det hele.

Læs også: Guide: 10 forårsting du ikke må gå glip af i København

Marie Key er ikke selv en del af forestillingen, og sangerinden har heller ingen indflydelse på, hvordan det kommer til at løbe af stablen. Hun har givet instruktøren frit spil til at bruge sin tekst og musik:

»Jeg er spændt på at se, hvad Jacob Stage og hans hold får ud af mine sange. Jeg ved, at Jacob tidligere har arbejdet med tekster af blandt andre Jørgen Leth og Lone Hørslev, så jeg føler mig i meget fint selskab. Jeg synes, det er dejligt, når mine sange kan leve i nye sammenhænge, og jeg håber, at publikum finder nye stemninger i teksterne og musikken i Jacobs iscenesættelse på Edison«, siger Marie Key om forestillingen.

Bag forestillingen står instruktør, koreograf og Reumert-vinder Jacob Stage.

»Det er lidt af en ære at få lov til at iscenesætte Marie Key, og jeg glæder mig afsindigt til at sætte krop på hendes musik og tekster. Det er let at identificere sig med hendes univers, der kredser om kærlighed, tvivl og lykke, og hun formår at ramme plet, så man let kan genkende sig selv,« siger Jacob Stage, der kalder det en tillidsærklæring, at Marie Key har givet ham frie tøjler.

Læs også: Nu rykker butikkerne ind i det nye Nordhavn

På scenen kan man opleve skuespillerne Thomas Bang, Christoffer Sonnich Møller, Anete Lotus Jensen og Mia Lerdam.

Forestillingen spiller frem til 8. april.

Hvad: Jeg misforstår gerne det hele
Hvor: Betty Nansen Teatret
Hvornår: Premiere torsdag 23. marts

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register