Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 20/11/12

Nu er der endnu mere Nick Cave til københavnerne

  • Foto: PR Foto: PR
En liderlig storsvindler på sex- og sprutgennemvædet flugt fra virkeligheden indtager Skuespilhuset tre dage i december.

I 2009 var anmelderne så vilde med Aarhus Teaters ”Teaterkoncert Nick Cave”, at den vandt en Reumert. Og publikum var også så vilde med den, at forestillingen efterfølgende blev hentet til København, hvor ti skuespillere og musikere fortolkede 16 mørke Nick Cave-sange for et københavnsk publikum på Betty Nansen Teatret.

Nu kan det københavnske teaterpublikum få endnu mere Nick Cave. Nemlig på Det Kongelige Teater, hvor Nick Caves roman ”Bunny Munros død”, som den australske rockmusiker skrev samme år, som ”Teaterkoncert Nick Cave” fik premiere, nu tages under kærlig behandling af Skuespilhusets Eventministerium

Nick Caves roman fik strålende anmeldelser og handler om den liderlige storsvindler Bunny Monro, der er på roadtrip med sin niårige søn – og på en sex-, vold- og sprutgennemvædet flugt fra virkeligheden. Men der er også guf til Nick Caves musikalske fans: Forestillingen indeholder uddrag fra hans musikalske bagkatalog.

Og som det altid er tilfældet, når det er Eventministeriet, der er afsender, spiller forestillingen kun ganske få gange: Nemlig den 9., 10. og 11. december i Skuespilhuset. På scenen er Asbjørn Krogh-Nissen og Ida Cæcilie Rasmussen, mens Maria Kjærgaard Sunesen har instrueret og bearbejdet.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register