Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 20/02/13

»Nero« på Aveny-T

Tidspunkt

Aveny-T

Frederiksberg Allé 102
1820 Frederiksberg C

Kontakt

33 23 31 00
 

 

  • Foto: PR-foto, Fabián Carvallo Foto: PR-foto, Fabián Carvallo
I »Nero« mødes det gamle og grimme med det unge og smukke.

...

Først var det meningen, at Aveny-T skulle have spillet et helt nyt stykke af Jokum Rohde, iscenesat af Katrine Widemann. De to har kørt parløb gennem karrierne og samarbejdet om store forestillinger som f.eks. »Pinnoccios aske« på Det Kongelige Teater. Tanken var, at duoen skulle have fortsat forestillingen »Det virkelige liv«.

Midt i det hele har teatret imidlertid skrottet de oprindelige planer og er i stedet vendt tilbage til Jokum Rohdes »Nero«, som Wiedemann iscenesatte på Det Kongelige Teater i 1998.

Nero er gammel og grim. Johnny er ung og smuk. Og nu har Johnny taget Neros elskerinde fra ham. Drøm og virkelighed, døden og livet, sandhed og løgn ophæves i det spil, der kører som en evighedsmaskine mellem den skønne Carmen og de to mænd, hun tiltrækkes og frastødes af. Ved premieren spillede Paprika Steen, Henning Jensen og Henrik Koefoed stykket til succes.

Nu er det Jens Jørn Spottag, Sølvbjørn-vinderen Mikkel Boe Følsgaard (»En kongelig affære«) og Signe Egholm Olsen samt laura Bor, der begge tager sig af Carmen. der skal prøve kræfter med Rohdes mørkeleg. Sune Wagner har skrevet en ny melodi til forestillingen.

Hvad: »Nero«
Hvor: Aveny-T, Frederiksberg Allé 102, Frederiksber
Hvornår: 22. februar - 16. marts. Man. - fre. kl. 20. Lør. kl. 16.
Hvordan: Billettfl. 33 25 33 20 eller billet@aveny-t.dk

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register