Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 12/12/13

Med de voksne kultur-hipsters by i centrum

Tidspunkt

Onsdag 18. dec. 2013, kl 19:00

Prøvehallen

Porcelænstorvet 4
2500 Valby

Kontakt

36 13 23 00
 

 

  • Mændene bag forestillingen 'Valby-Parnasset' er Benjamin og Pelle Koppel. Foto: PRMændene bag forestillingen 'Valby-Parnasset' er Benjamin og Pelle Koppel. Foto:

Når man er blevet rigtig voksen, har fået barn nummer to, og Vesterbro-lejligheden er blevet for lille, så flytter man til Valby. Så stereotypt bliver det skåret ud, når folkene bag en humoristisk musikforestilling forklarer baggrunden for deres projekt.

For Valby er angiveligt de voksne kultur-hipsters' by. Det er i hvert fald budskabet i forestillingen 'Valby-Parnasset', som skal markere afslutningen på Valby Kunstår 2013. I forestillingen skal skuespiller Gordon Kennedy i rollen som ejendomsmægler således sælge byen til publikum.

Undervejs får Kennedy og publikum besøg af nutidige 'kultur-hipsters' fra Valby. Blandt andre digteren Martin Glaz Serup, tidligere dansk mester i poetry slam Peter Dyreborg, skuespiller Pelle Koppel (kendt fra 'Pagten' og 'Forbrydelsen'), skuespiller Ole Boisen (kendt fra 'Broen'), skuespiller Filippa Suenson (kendt fra 'Live fra Bremen'), sangerinden Marie Carmen Koppel.

Idé og musik er udviklet og skrevet af Benjamin og Pelle Koppel.

Året har nemlig lige netop stået i kunstens og kulturens tegn i 2013. Mange kulturaktører har lagt vejen forbi den voksne by og sat deres præg. I årets løb er det blandt andet blevet til kunstfestival, teaterforestillinger, litteraturoplevelser, gamingfestivaler og jazzfestival. Men det er også blevet til en ny biograf.

Hvad: 'Valby-Parnasset'
Hvor: Prøvehallen, Porcelænstorvet 4, 2500 Valby
Hvornår: Onsdag 18. december, klokken 19:00
Hvordan: 120 kroner her eller i døren

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester