Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 15/10/07

Kulturkajen Docken

Kulturkajen Docken

Færgehavnsvej 35
2100 København Ø

Kontakt

39 29 92 00
 

 

 

 

  • Kulturkajen Docken Foto: Lars HelsinghofKulturkajen Docken Foto: Lars Helsinghof
Rå industriromantik, teater i hallen og 150 kubikmeter sand, udsigt over Øresund og kølige long drinks udenfor. Velkommen til kæmpestor sommer-hangout i det nyhippe Nordhavn i bedste Luftkastelletstil.
Helt helt ude ved vandet, når man ikke kan komme længere uden at hoppe i havnen, ligger Docken, et gammelt rustent saltlager blot tyve meter fra kajen i Kalkbrænderihavnen, hvis ambition det er at blive Københavns nye kultur- og teatersal skabt af private midler.

Forestillinger
Planen med Kulturkajen Docken er, at der både skal være programlagte forestillinger på plakaten og mere spontant indhentede forestillinger der formidles via flyers og Dockens hjemmeside. Den første store forestilling i hallen var "Onkel Danny" der spillede i efteråret 2006 og var en stort anlagt musikforestilling om storbypoeten Dan Turèlls liv.
I december 2006 rykkede juleuniverset og forestillingen "Peters Jul" ind, og i de varme måneder er det planen at skabe et særligt sommerunivers med forskellige arrangementer og mulighed for at spise udendørs.

Ud over forestillingerne vil hallen blive udlejet til forskellige offentlige begivenheder og arrangementer, som alle vil have et kulturelt tilsnit.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Bid 20% af prisen på Byens Bedste Burger 2014

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester