Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 08/01/13

Kom helt tæt på teatercheferne

Tidspunkt

Husets Teater

Halmtorvet 9
1700 København V

Åbningstider

Billetkontoret: man-fre 14.00-18.00

Kontakt

33 25 13 76
 

 

  • Simon Boberg og Mads Wille. Foto: Benita MarcussenSimon Boberg og Mads Wille. Foto: benita marcussen
  • Foto: Jacob Weble og Marina Bouras, som spiller to af rollerne i stykket. Fotograf: Henrik Ohsten Rasmussen Foto: Jacob Weble og Marina Bouras, som spiller to af rollerne i stykket. Fotograf: Henrik Ohsten Rasmussen
  12  
På Husets Teater kan du nu komme et godt stykke tættere på det aktuelle stykke. Ihvertfald hvis du kommer om fredagen.

...
Husets Teater på Halmtorvet har fået en ny idé. Og den er helt i tråd med tidens tendens, hvor vi ikke bare vil være tilskuere til et teaterstykke eller en tv-serie eller hvad det nu er, vi ser.

Vi vil tættere på. Vi vil med om bag kulisserne. Vi vil twitte med hovedrollen. Vi vil snakke med nogen på facebook om, at vi selv har oplevet det samme.

Og nu kan du også komme lidt mere i nærkontakt med det hele på Husets Teater.

Nærmere bestemt med teatrets chefer Mads Wille og Simon K. Boberg, som hver fredag inden den aktuelle forestilling på skift sætter sig til rette ved Chefens Bord og tager en snak med en aktuel gæst, inden forestillingen starter.

Det nye stykke på teatret er "Peggy Pickit Ser Guds Ansigt", som får danmarkspremiere torsdag den 10. januar.

Stykket er skrevet af den tyske dramatiker Roland Schimmelpfennig og handler om to par, der mødes til middag efter seks års adskillelse. Det ene par blev hjemme og fik sig et barn. Det andet par tog til Afrika for at redde verden. Og så er der lagt op til en ret ufredelig genforening, hvor både idyl og succes pludselig smuldrer...

Fredag den 11. januar, på premiereaftenen for Chefens Bord, er det Mads Wille, der er vært, og Simon Boberg (som har instrueret stykket), der er gæsten.

Fredag 18. januar er det Simon Boberg, der er vært, og instruktør Jacob Schokking, som er ekspert i Roland Schimmelpfennig, der er gæst.

Læs også: Mit København fra 2008 med Jakob Schokking

Og fredag den 25. januar kommer Vibeke Brix fra Læger uden Grænser og fortæller om sine oplevelser som udsendt i bl.a. Rwanda og Sierra Leone.

Chefens Bord begynder kl. 19.10 og varer knap en halv time, inden selve forestillingen begynder kl. 20. Det er gratis for publikum at deltage i Chefens Bord, og man skal ikke reservere plads. Der kan købes varm, økologisk suppe til 50 kr., og baren er åben.

Hvad: Chefens Bord
Hvor: Husets Teater, Halmtorvet 9
Hvornår: Fredag 11. januar kl. 19.10
Hvordan: Hold øje med programmet med gæster de følgende fredage her 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register