Føj til favoritter Del Send
Scene | 17/07/09

Kan du kysse i to timer?

  • Foto: Carlos Furman Foto: Carlos Furman
Argentinsk instruktør leder efter et ungt par, der kan kysse hinanden to timer tre aftener i træk på Blågårdsgade.

Er du verdensmester i hede, lange kys, får du nu chancen for at udfolde dine talenter foran et publikum på Nørrebro. Kysset skal være en del af forestillingen La Marea ("Tidevand"), der indtager Blågårdsgade tre aftener i august som en del af Metropolis-festivalen.

Forestillingen er skabt af den argentinske instruktør Mariano Pensotti, som fylder gaden med ni iscenesatte, private situationer, der foregår midt på gaden, i butiksvinduerne og inde i en lejlighed. Det kyssende par er en af situationerne, et motorcykeluheld en anden - og alle situationerne er undertekstet, så tilskuerne kan læse om, hvad der er gået forud for begivenheden. I kyssets tilfælde fortæller underteksterne, at det er parrets første kys, som de altid vil huske.

Kysseklar?
Netop nu ledes der efter 16 performere til forestillingen. Auditions foregår 4. og 5. august i København, og prøverne fra 7. til 13. august. Interesserede maratonkyssere (som i øvrigt skal være i 20erne) kan kontakte Katrien Verwilt fra Københavns Internationale Teater på kv@kit.dk.

...eller med på en kigger?
La Marea indtager Blågårdsgade 14. til 16. august og er en del af Metropolisfestivalen, som fylder København med kunst og performances fra 1. til 31. august. Hver scene varer ti minutter og spilles ti gange i løbet af en aften mellem 21.30 og 23.30.

Se hvad der ellers sker under Metropolis. 

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer