Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 29/11/17

Kabaret i Kødbyen

Tidspunkt

Warehouse9

Halmtorvet 11C Bygning 66
1711 København V

Åbningstider

Varienende

Kontakt

33249449
 

Genre

Cabaret

Cirkus

Performance

Revy

Show & Underholdning

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Screwed Again! - Queer Xmas show på Warehouse9

Brugeromtale
Oprettet af: Warehouse9 29. nov 2017

Traditionen tro præsenterer vi julekabaret'en Screwed Again!, hvor vi vender tingene på hovedet, så vi kan grine og gyse, både af os selv og den komplicerede verden vi lever i.
Screwed Again! er et humoristisk og satirisk show med stand up, burlesque, akrobatik, performance, drag, fællessang, live musik, sketches og dansenumre. Det er en totaloplevelse , hvor musikere og performere samarbejder med kunstnere fra queerscenen på Warehouse9’s intime scene.

Værten er burlesque-performeren Christian Van Schijndel, som introducerer de medvirkende kunstnere og etablerer en både udfordrende og humoristisk dialog med publikum om aktuelle politiske temaer og kønspolitiske spørgsmål. Hvert år bidrager en række kunstnere fra den lokale scene med højaktuelle indslag. Fra Berlin medvirker ”Prinsesse Hans”, som bla. har optrådt på Moulin Rouge i Paris, hvor han i pressen blev omtalt som den perfekte hybrid mellem Pamela Anderson og Rasputin. Prinsesse Hans er alle hipsteres våde drøm. Han er iklædt glamurøse kjoler, spiller på sav og har et motherfucker skæg. Musikken er inspireret af engelsk music hall og danske varietesange, samt en del kunstneriske indslag af varierende genre. Bag tangenterne sidder pianist Kristian Jørgensen, som er kendt fra Tivoli, Det Kongelige Teater og Cafe Intime. Scenen er sat som en glitrende lounge med kabaretborde, hvor baren er åben hele natten.

FAKTABOKS

Vært: Christian Van Schijndel
Pianist: Kristian Jørgensen
Medvirkende: Cathrin Augusti, Creeper Sorbutz, Arsenica Lace, Dud Muurmand, Pluto Wormwood, Michiel Tange van Leeuwen, The Gentleman, Dorothy Parker, Miss Fish
Genre: Kabaret & performance
Dato: 6-7-8 & 14-15-16 December
Tid: dørene åbner kl 21, show 22-24 inkl. pause.
Sted: Warehouse9, Halmtorvet 11C, 1700 København V
Entre: 80-150 DKK
Info & Billetter: warehouse9.dk

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort