Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 30/11/12

Juleshow og verdensklasse håndbold

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Line Johansen 30. nov 2012
Senest redigeret af Line Johansen 30. nov 2012

Der er lagt op til et brag af et juleshow, når KIF Kolding København indtager TREFOR Arena Brøndby onsdag d. 19. December kl. 18.30.

Klubben har de seneste måneder taget håndbold-Danmark med storm. Således har klubben markeret sig i toppen af herreligaen, og på hjemmebanen i Brøndby har man spillet tre hjemmekampe for fulde huse med 5.000 tilskuere.

KIF Kolding København snyder og åbner julegaver inden d. 24. December! Til årets sidste hjemmekamp vil klubben stable et kæmpe juleshow på benene, som bliver krydret med julemænd og nissepiger. Til et rigtig juleshow hører også julegaver. Til dette brag af en håndboldkamp, vil klubben sørge for kæmpe gaveregn, hvor publikum kan vinde julegaver sponsoreret af KIF Kolding Københavns eget partnernetværk.

Det bliver et juleshow udover det sædvanlige, hvor både børn og voksne kan tilbringe et par hyggelige timer sammen. Udover en kæmpe julebazar i foyeren, vil der også være aktivitetszone før kampen, kæmpe lyd – og lysshow samt efterfølgende autografskrivning, hvor du har mulighed for at opleve stjerner som Joachim Boldsen, Kasper Hvidt, Lars Jørgensen, Bo Spellerberg, Lasse Boesen og Kim Andersson på tætteste hold.

Det er en unik mulighed for at tilbringe et par timer med venner og bekendte. Sammen kan I nyde en god omgang håndbold, mens I bliver forkælet med juleshow og gaveregn.

Billetter kan købes via Billetlugen. Det koster 50,- for børn under 14 år, mens voksne kan købe billetter fra 80,- og op efter. Ydermere, kan pensionister købe billetter fra 64,-.

Hvad: Juleshow og verdensklasse håndbold
Hvor: TREFOR Arena Brøndby (Brøndby Hallen). Brøndby Stadion 10. 2605 Brøndby.
Hvornår: Onsdag d. 19. November kl. 18.30. Bemærk at dørene åbner 16.30.
Hvordan: Billetter kan købes via Billetlugen.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register