Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 06/10/17

Julehjertet - En julemusical i Tivoli af Eventyrteatret

Tidspunkt

Glassalen

Vesterbrogade 3
1630 København V
 

Genre

Børneteater

Musical & Musikteater

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Julehjertet - Eventyrteatrets julemusical for hele familien (Billet inkl. Jul i Tivoli)

Brugeromtale
Oprettet af: Eventyrteatret 6. okt 2017

Når vintermørket sænker sig over Tivoli, og julelysene tændes, har Eventyrteatret for 18. år i træk premiere på en ny julemusical i Glassalen: ”Julehjertet” er en underholdende julemusical for hele familien med humor og spænding, iørefaldende sange og eventyrlig dans og skuespil, som helt sikkert vil skabe den helt rigtige julestemning hos både børn og voksne. “Julehjertet” spiller i Glassalen de sidste fire weekender op til jul.

Handling
Der er travlhed på julepakkeriet i julenissernes hovedstad, Sneborg. Men få dage før jul forsvinder den dygtigste pakkenisse, Kastanje, på mystisk vis. Hvis julegaverne ikke bliver klar til jul, vil alle børn miste troen på julemanden. Derfor må Kastanjes venner, Hasle og Nellike, drage ud på en eventyrlig rejse for at finde deres veninde. Undervejs får de hjælp af mystiske nisser, som de ikke vidste eksisterede. Og imens er der totalt kaos på julepakkeriet, hvor alle venter på, at Kastanje snart kommer tilbage. Finder de to nisser Kastanje? Vil hun overhovedet med tilbage? Og lykkes det for Hasle og Nellike at redde julen i sidste øjeblik?

”Julehjertet” er egnet for alle juleglade eventyrelskere fra 5 år og spiller 60 minutter uden pause. Billetten giver fri adgang til Jul i Tivoli på spilledagen.

Sidste år vandt de unge talenter tre priser: ”Byens bedste for Børn” (AOK) ”Bedste børneforestilling” (CPH Culture) og for tredje år i træk ”Bedste børneteater” (Børn i byen).
Ta’ familien med i Tivoli og se hvorfor!

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort