Føj til favoritter Del Send
Scene | 08/12/16

Juleeventyr og Broadway-succes rykker til Tivoli i København

  • Pressemøde på Pantomimeteatret om den nye musical ELF - The Musical som får gallapremiere d. 23. november 2017 i Tivolis Koncertsal. Her ses skuespillerholdet. Bagerst: Niels Ellegaard(tv.) og Pelle Emil Hebsgaard (th.) Forrest fra venstre: Camilla Bendix, Tommy Kenter og Christiane Schaumburg-Müller. Foto: Ólafur Steinar Gestsson

    Pressemøde på Pantomimeteatret om den nye musical ELF - The Musical som får gallapremiere d. 23. november 2017 i Tivolis Koncertsal. Her ses skuespillerholdet. Bagerst: Niels Ellegaard(tv.) og Pelle Emil Hebsgaard (th.) Forrest fra venstre: Camilla Bendix, Tommy Kenter og Christiane Schaumburg-Müller.

    Foto: Ólafur Steinar Gestsson
Den tredjemest indtjenende julefilm nogensinde, hvis historie siden er blevet en musical, spilles i Danmark.

Historien om Buddy, der falder ned i julemandens sæk og ender på Nordpolen, og bliver opdraget af en nisse, er i filmen og musicalen Elf blevet en juleklassiker, og næste år slår Tivoli dørene op for forestillingen, der allerede har gået sin sejrsgang på Broadway og Westend i New York og London.

Det afslører Tivoli i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at Den Gamle Have helt ekstraordinært har fået lov til at omskrive historien, så handlingen foregår i København.

Filmen Elf med skuespilleren Will Ferrell i hovedrollen, er den tredjemest indtjenende julefilm i verden, skriver Tivoli i pressemeddelelsen.

Se billederne: De skal spille hovedrollerne i Tivolis nye jule-musical

»En svær mission, ægte kærlighed og smittende musik er grundopskriften på et godt, hjertevarmt juleeventyr, lyder det om musicalen, der fra næste år således kan ses i Danmark.«

På plakaten er blandt andet Christiane Schaumburg-Müller, Pelle Emil Hebsgaard, Tommy Kenter, Julie Steincke, Camilla Bendix og Niels Ellegaard.

Mens Pelle Emil Hebsgaard skal spille Buddy, tager Christiane Schaumburg-Müller rollen som Jovie, som han bliver forelsket i.

Elf får gallapremiere den 23. november 2017 i Tivolis Koncertsal.

/ritzau/FOKUS