Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 02/11/12

"Jul! Smerternes fest" på Frederiksbergscenen

Tidspunkt

Frederiksbergscenen

Smallegade 2
2000 Frederiksberg

Kontakt

35 200 900
 

 

  • Foto: PR Foto:

Det er med en stor portion velrørt stolthed, at Nørrebro Teater fra den 14. november åbner glasdørene på Frederiksbergscenen for ingen ringere end de to topkomikere Niels Olsen og Thomas Mørk og en spritny omgang med deres legendariske Cirkus Montebello. Denne gang med den årstidsrelevante forestilling JUL! Smerternes fest - og det er den uforfalskede Montebello-oplevelse, der venter publikum.

Sandheden om julen

I et show, tætpakket med vittige fortællinger, rekonstruerende optrin og forunderlig musik i flere variationer, fremmaner Niels Olsen og Thomas Mørk, under synonymerne "Monte" og "Bello", den sande historie om julens opståen. Efter at menneskeheden i 2012 år har været underkastet en stor juleløgn om jomfrufødslen, er det på tide at sandheden kommer frem. Og hvilket andet cirkus end Montebello har den rette mængde humoristisk og musikalsk muskelmasse til at løfte denne smertelige opgave, så tårer kan blive til latter og vi med ro i sindet kan danse lystigt rundt omkring i december måned?

Montebello - tilbage til dér hvor det hele startede... altså for alvor...

Det er efterhånden 27½ år siden Cirkus Montebello startede som gadeteater. Den første "rigtige" Montebello-forestilling "Halleluja" spillede på Rialto Teatret i 1995, dér hvor Frederiksbergscenen ligger i dag. Her er de så igen og klar til at give publikum en herligt musikalsk, vanvittig underholdende og stærkt oplysende teateroplevelse.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register