Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 12/07/18

Internationale burlesque stjerner gæster København

Tidspunkt

Lørdag 14. jul. 2018, kl 20:00
Lørdag 21. jul. 2018, kl 20:00

Frederiksberg

Frederiksberg 60351614
2000 Frederiksberg

Genre

Cabaret

Moderne dans

Musical & Musikteater

Performance

Revy

Show & Underholdning

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Trans Atlantic Cabaret

Brugeromtale
Oprettet af: Astrid Engholm 12. jul 2018

Internationale burlesque stjerner gæster København

Trans Atlantic Cabaret er en gruppe af professionelle burlesque og varieté performere fra New York og Reykjavik. Denne sommer er de på turné i Skandinavien med shows i Reykjavik, Helsinki, Göteborg og to hos Kellerdirk på Frederiksberg, hvor de samarbejder med tre lokale performere. Showet bliver en blanding af burlesque, drag og ny-cirkus.

Trans Atlantic Cabaret spiller den 14. og 21. Juli hos Kellerdirk på Frederiksberg. Det bliver en glamourøs, sjov, sexet og chokerende aften, hvor du helt sikkert vil opleve noget, som du aldrig har set før og sent vil glemme. Forbered dig på, at blive fortryllet og underholdt fra start til slut, at disse otte fantastiske performere.

Turnéen er arrangeret af Margrét aka Miss Mokki, som er den indiskutable 1. dame af Islandsk Burlesque. Også fra Island kommer Gógó Starr – landests klareste boylesque stjerne og første profesionelle fultids Drag Queen.

Fra New York kommer:
Tansy : Burlesquens Elisabeth Taylor, Peekaboo Pointe: Den hurtigste tassle twirler i de forenede stater og Ellie Steingraber, som fortryller og forundrer med akrobatik og hoolahooping i bedste ny-cirkus stil.

De lokale talenter:
Momo Lamarr er dele punk prinsesse og glamourøs nørd, som kommer med et mix af glitrende klassikere, sassy attitude og nuttet nerdlesque.

Harley Queen er en nternational transkønnet drag queen, der gi’r dig comedy, lip-sync, skuespil, sang, dans, imperso .. lad os bare kalde hende fluid! Vent at se, hun fejer benene væk under dig.

Porcelina Rose excellerer i genren Sing-and-fling (burlesque med sang) og dramatiske fortællinger, som spænder fra det nuttede og humoristiske til det mørke og makabre.

Billetter koster 180 kr. (plus gebyr) i forsalg og 250 i døren.
https://www.ticketmaster.dk/artist/trans-atlantic-cabaret-billetter/1001047

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort