Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 23/01/13

I SVANESØEN

Tidspunkt

Aaben Dans

Rabalderstræde 10
4000 Roskilde

Åbningstider

Man-fre 9-16

Kontakt

35 82 06 10
 

Genre

Moderne dans

Performance

Skuespil

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Aaben Dans 23. jan 2013
Senest redigeret af Aaben Dans 23. jan 2013

Psykologisk drama om en far og hans datter

I SVANESØEN er en krads og absurd historie om en mand, der suger al liv ud af sine omgivelser for at bruge det i sine kunstværker, hvor han genskaber verdenen præcis som det passer ham. Hans virkelighedsopfattelse er forvrænget. Så meget at grænsen mellem fantasi og virkelighed er blevet opløst, og han vil nu bruge sin egen datter i sit næste værk..

Odsherred Teater og Aaben Dans tager med dans, musik og skuespil afsæt i den berømte ballet Svanesøen. Dog er der hverken strutskørter eller yndigt eventyr på scenen, for i denne version dykker vi ned under søens overflade og tager publikum med ind i en verden af tårer, magt og skændig skønhed.

Få en fuldendt aften ud af det ved at kombinere teater med en spiseoplevelse. Vi har genoptaget vores samarbejde med den lokale gourmet restaurant, Restaurant Mumm og sammen tilbyder vi to forskellige arrangementer. Torsdag og fredag tilbyder vi SmåSult, som er en mindre ”teater buffet” i tapas form. Nyd tapas lækkerier og et par gode glas inden forestillingen. Lørdag efter forestillingen tilbyder vi LækkerSult – en gastronomisk velværeterapi. Efter et glas ”bobler” får I muligheden for at nyde kolde og lune lækkerier med tilhørende vine.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register