Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 12/02/13

»Hair« på Østre Gasværk

Tidspunkt

Østre Gasværk Teater

Nyborggade 17
2100 København Ø

Åbningstider

Man - fre: 14.00-18.00, lør: 14.00-16.00

Kontakt

39 27 71 77
 

 

  • Foto: Michael Bothager og Østre Gasværk Teater Foto: Michael Bothager og Østre Gasværk Teater
Har vi brug for hippier? Det vil vise sig, når Østre Gasværk Teater slår dørene op til musicalen »Hair«, der første gang så dagens lys på Broadway i 1968

Det er hippie-musicalen over dem alle - et produkt af sin tid med rockmusik, ungdomsoprør, langt hår, fri sex, blomster i håret, store drømme om en bedre fremtid, psykedeliske trips samt protest mod Vietnam-krigen og mod forældregenerationens konventioner.

Rockmusicalen kom hurtigt op herhjemme, først på Gladsaxe Teater, siden i Cirkusbygningen, hvor nøgenheden skabte omtale. En af de medvirkende dengang var den purunge Sanne Salomonsen, som her fik sit gennembrud.

Hun vender nu tilbage til »Hair« på Østre Gasværk, hvor instruktøren Kenneth Kreutzmann har spaltet den kvindelige hovedperson i to og lader Sanne spille den ældre udgave, der ser tilbage på sit yngre jeg (Sara Viktori), Rockdivaen er omgivet af lutter ungdom, der skal give liv til hits som »Aquarius« og »Good Morning Starshine«: A Friend in London-forsangeren Tim Schou, Simon Stenspil, Jean Michel, Simone Cameron, Simon Duus, Sebastian H. Aagaard-Williams, Alex Friis Nielsen, Sara Broberg, Sofie Topp, Teit Samsø Clausen og Anne Sofie Steen - foruden dansere og et orkester under ledelse af Joakim Petersen.

Let the Sunshine In!

Læs anmeldelsen af »Hair« her

Hvad: Hair
Hvor: Østre Gasværk Teater, Nyborggade 17, København Ø
Hvornår: 19. feb. - 12 maj. ons. - fre. kl. 20 Lør. kl. 17 & søn. kl 15
Hvordan: Billettlf. 39 27 71 77 eller billetbillet.dk

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Foto: Ikke oplyst

I 1962 kom resterne af fem vikingeskibe op af dyndet på bunden af Roskilde Fjord. Fundet vendte op og ned på vores viden om Nordens maritime kultur, og åbnede døren ind til verden i vikingetiden.

Særudstilling: I Vikingernes kølvand

Foto: Ikke oplyst

På sejladsen vil du opleve, hvordan det var at være viking til søs. Vi sejler i Vikingeskibsmuseets traditionelle, nordiske både- direkte efterkommere af vikingeskibene. Alle deltager aktivt ombord med ro, sætte sejl og udføre andet 'sømandsarbejde'.

Daglige sommersejlture på Roskilde Fjord

Foto: Ikke oplyst

Mærk, føl, duft og prøv. Kom tæt på vikingernes liv, håndværk og imponerende skibe. Der er oplevelser og aktiviteter nok at tage fat på, når du besøger Vikingeskibsmuseet i Roskilde til sommer.

Sommerferie på Vikingeskibsmuseet

Foto: Ikke oplyst

Oplev forestillingen “Jubiiilæum”, der hylder Marionet Teatrets 50 år med et stort brag af trylleri, drømme, glitter, konfetti, balloner, sæbebobler, elefanter, giraffer og grise. Alle er velkomne, og det er gratis. I kan godt begynde at glæde jer!

Jubiiilæumsforestilling - Marionet Teatret fejrer 50 år!

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester