Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 19/11/12

Gratis foredrag med mentaltræner Søren Holmgren

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Karin Brask Ziersen 19. nov 2012
Senest redigeret af Karin Brask Ziersen 19. nov 2012

Er du knivskarp på dine største styrker - og bruger du dem optimalt i hverdagen?

Dette emne stiller Søren Holmgren skarpt på, når han tirsdag den 27. november går på scenen på Café Elefanten på Carlsberg, hvor han fortæller om mental styrketræning og om, hvordan man kan arbejde målrettet på at bringe sine personlige styrker i spil i hverdagen.

Nyere forskning viser, at det øger vores performance, produktivitet og trivsel, når vi udforsker vores styrker og sørger for at sætte dem i spil. Og derfor er det ikke uvæsentligt, hvor vidt vi kender vores egne styrker - og gør en indsats i hverdagen.

Søren Holmgren har selv en ukuelig tilgang til livet og en usædvanlig personlig historie at fortælle. Han blev blind som 17-årig, men trodsede alle odds, blev dobbelt olympisk guldvinder, vandt en prestigefyldt pris for sit salgstalent og har i dag en succesrig virksomhed og et lykkeligt familieliv.

Søren fortæller på en humoristisk og gribende måde om, hvordan han arbejder styrkebaseret i forhold til at nå sine mål. Og giver dig et indblik i, hvordan han som blind fandt vejen til succes i et internationalt erhvervsliv.

Tag dine venner, familie og kolleger med til en forrygende aften på Café Elefanten i Valby. Vi giver garanti for god underholdning og stof til eftertanke!

Det er netværket 3x07.com, der står bag arrangementet. Og derfor kan du efter foredraget købe en særlig 3x07.com menu til en favorabel pris og netværke med foredragsholderen - og de øvrige deltagere efterfølgende.

NB: Foredraget illustreres i dagens anledning af Jørn Nielsen fra Creative Support. Jørn er en gudsbenådet tegner, som har lovet at finde sin mest humoristiske pen frem denne aften. Illustrationerne vil efterfølgende være at finde på 3x07’s facebookside. Og her kan du også tilmelde dig arrangementet:

http://www.facebook.com/3X07com?fref=ts

 

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register
Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester