Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 11/01/13

Gratis foredrag med Lars Mygind i Carlsbergbyen

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  12  
Brugeromtale
Oprettet af: Karin Brask Ziersen 11. jan 2013
Senest redigeret af Karin Brask Ziersen 12. jan 2013

Er der en videnskabelig sammenhæng mellem vores tanker, oplevelser og fysiske skavanker?

Dette spændende emne sætter terapeuten, forfatteren og eksperten i metamedicin Lars Mygind fokus på til foredraget "Din intelligente krop" på Café Elefanten i Carlsbergbyen onsdag den 23. januar.

Foredraget tager afsæt i aktuel viden om sammenhængen mellem krop og sind og vender op og ned på alt, hvad vi, i den vestlige verden, opfatter som sygdom og sundhed.

Lars introducerer os blandt andet for aktuel tysk forskning, der peger på, at en stor del af de sygdomme vi i dag opfatter som 'dårligdomme' faktisk skal opfattes som kroppens helt egen naturlige måde at helbrede sig selv på.

Lars Mygind anskuer lægekunst i et større perspektiv. Og argumenterer for, hvordan traditionel lægekunst bør anvendes i samspil med forståelsen af kroppens egne effektive helbredelsesprocesser.

Foredrags- og netværksvirksomheden www.3x07.com er vært for fordraget på Café Elefanten og melder allerede om stor tilslutning. Vi opfordrer derfor til, at man dukker op i god tid - og evt. sørger for at medbringe pude eller tæppe til at sidde på foran scenen, hvis stolepladserne bliver fuldt optaget.

Bliv og netværk efter foredraget, hvis du har lyst. Der vil være mulighed for at købe en 3x07-menu til en ganske særlig pris.

Du kan læse mere om 3x07-foredragene her:

https://www.facebook.com/3X07com?fref=ts

 

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register