Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 19/02/13

Gratis foredrag med Enneagramekspert Claus Roager Olsen

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Karin Brask Ziersen 19. feb 2013
Senest redigeret af Karin Brask Ziersen 20. feb 2013

Enneagrameksperten, entusiasten og energibomben Claus Roager Olsen går på scenen på Café Elefanten i Carlsbergbyen tirsdag den 26. februar .

Claus stiller skarpt på, hvorledes vi ved hjælp af Enneagrammet og de ni forskellige personlighedstyper kan skabe større forståelse for andre mennesker - og for den måde vi omgås hinanden på.

Claus vil i løbet af aftenen tilbyde os værktøjer til at leve mere i overensstemmelse med vores medfødte kvaliteter og skabe tolerance og accept af andres væremåde. Det handler alt sammen om instinkter - og du kan regne med at gå hjem med gode fif til, hvordan du f.eks. kan styre udenom opslidende skænderier i parholdet samt få sat ord på din enneagramtype og lære dig selv endnu bedre at kende.

Som noget helt nyt til 3x07's foredrag vil der være opstillet et antal Ipads rundt omkring i foredragslokalet på Café Elefanten. Og her kan du udfylde en lille test, der giver Claus et fingerpeg om, hvilke overvejende personlighedstyper, der er i foredragslokalet. Denne viden vil han benytte til at målrette sit foredrag efter tilhørerne i salen.

Claus Roager Olsen er ikke blot utrolig vidende indenfor sit felt, men samtidig en umådelig populær foredragsholder, der med entusiasme, humor og selvironi kan fremkalde både genkendelse, og det helt store grin - selv blandt de mest hårdkogte skeptikere.

Du kan læse mere om arrangementet her:

http://www.facebook.com/3X07com?fref=ts

Hvis du liker 3x07.com's facebookside vil du løbende modtage invitationer til netværkets mange spændende gratis foredrag, der foregår i både København (10 årlige foredrag) samt i Århus.

NB!!!!!

Vi har pt. måtte lukke af for flere tilmeldinger, men du kan holde øje med tilmeldingsstatus på foredrags- og netværksvirksomheden 3x07.coms facebookside.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register