Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 28/11/17

GRÆSGRØN - en sanselig forestilling for børn (0-4 år)

Tidspunkt

Den Frie Udstillingsbygning

Oslo Plads 1
2100 København Ø

Åbningstider

Mandag lukket
Tirsdag 12.00-18.00
Onsdag 12.00-18.00
Torsdag 12.00-21.00
Fredag 12.00-18.00
Lørdag 12.00-18.00
Søndag 12.00-18.00

Kontakt

33 12 28 03
 

Genre

Børneteater

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

GRÆSGRØN - En sanselig installationsforestilling for de yngste (0-4 år)

Brugeromtale
Oprettet af: Anne Mette 28. nov 2017
Senest redigeret af Anne Mette 28. nov 2017

Tag på rejse ind i græsplænens forunderligheder set fra insekternes synspunkt. En sanselig installationsforestilling for de yngste (0-4 år).

Kriblende, krablende, klukkende græsstrå svajer rundt om publikum i Græsgrøn.
Som var vi skrumpet ind og omringet af en verden, der normalt kun kilder vores fødder på en varm sommerdag. Her er vi på opdagelse blandt stråene, der gemmer på uendelige oplevelser og muligheder.
Som iderige opdagelsesrejsende undersøger en danser og en musiker det levende landskab i det meterhøje græs. Sammen fordyber vi os i plænens hidtil ubemærkede underverden af nye klange og melodier skabt af bevægelse og lyd. Musik får plads og tid til at opstå ud af alt det grønne.

Dugtunge strå og små pletter af sol, insekters svirren og vindens hvisken former et sanseligt univers af bevægelse og lyd, som hylder hverdagens små mirakler.

14. februar er Danmarkspremieren på værket.

Danser / Søren Linding Urup
Koreograf / Tali Rázga
Kostumer og scenografi / Ida Marie Ellekilde
Komponist og medvirkende / Siri Skamby
Foto / Søren Meisner
Varighed / 30 min.

Forestillingerne er en del af Dansehallernes Close Encounters – 5 dages bevægende udstilling, hvor publikum inviteres helt tæt på en udvalgt række værker, der både udfordre, bevæger og beroliger. For børn, voksne, hunde og katte.
Close Encounters finder sted i Den Frie Udstillingsbygning.

Kunstnerne bag forestillingen
Gazart, ledet af koreograf Tali Rázga, skaber forestillinger, der sætter krop på de aktuelle temaer, vi lever med i hverdagen. Det vi alle taler om, men ikke altid forstår med intellektet.
Koreografierne er karakteriseret ved nysgerrigt at undersøge andre sider af genkendelige oplevelser og tilbyder nye blikke på hverdagens almindeligheder. Præsenteret i musikalske og underfundige universer, hvor historierne bliver sprællevende i hænderne og i benene på danserne. I et letforståeligt og umiddelbart kropssprog. Det er bevægende og humoristisk dansekunst, der taler i øjenhøjde til piger og drenge, kvinder og mænd. Fortalt i et mix af ubekymret leg, sart poesi og fysisk råstyrke.
De kritikerroste forestillinger, kortfilm og workshops er skabt til et publikum, der spænder fra vuggestuebørn til teenagere og granvoksne.

Billetkøb /
www.dansehallerne.dk/forestilling/graesgroen/

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register