Føj til favoritter Del Send
Scene | 17/12/12

Gasværket byder dansk rock-ikon op til dans

  • Foto: Camilla Rønde
    Foto: Camilla Rønde
Det bliver hele Danmarks rockmama, Sanne Salomonsen, der skal spille rollen som Sheila på Østre Gasværk Teater i den kommende opsætning af musicalen HAIR.

...

Alder er ingen hindring, når man har talentet. Det afslørede dagens pressemøde på Østre Gasværk Teater, for her blev det afsløret, at det bliver Sanne Salomonsen, der skal stå på scenen i rollen som Sheila i teatrets næste musical. Det var ikke et svært valg, afslører teaterdirektøren.

"Det gjorde det fordi, hun havde selv debut som Sheila, da hun gik ud af 9. klasse, og vi skal bruge en ældre, mere moden Sheila herude,” siger teaterdirektør Pia Jette Hansen til Scenemagasinet.
“Så har vi en ung Sheila, Sara Viktoria Bjerregaard Christensen, som fik sit store gennembrud i Skammerens Datter, hvor hun spillede Rosa. Hun ligner en ung Sanne. Da Sanne mødte hende for første gang i dag, sagde hun, ‘Gud, du ligner mig som ung.’”

Og teaterdirektøren er meget tilfreds.

“Det tegner rigtig, rigtig godt. Det er et totalt ungt cast. Den eneste fra dengang er Sanne, som ser tilbage på sin egen tid.”

Autentiteten betyder meget for Pia Jette Hansen.

“Jeg synes, det bliver autentisk, fordi det er hende. Hun er et ung af tiden, og det giver det autentiske, jeg er gået efter. Så man virkelig tror på figurerne og ser tilbage på en tid, som mange har oplevet, inklusiv mig selv.”

Forestillingen “HAIR” spiller på Østre Gasværk Teater fra februar.