Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 23/11/17

Foredrag & Sangaften med Jørgen Leth

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Foredrag & Sangaften med Jørgen Leth

Brugeromtale
Oprettet af: Mogens Dahl Koncertsal 23. nov 2017

Vi fortsætter successen i 2018 med det kendte og velafprøvede koncept, hvor en markant personlighed fra den danske offentlighed får lov til at vælge sange og i øvrigt forholde sig helt frit til de temaer, tonerne og teksterne anslår.

Igennem årene har forfattere, kokke, kunstnere, politikere, meteorologer, journalister, filmfolk og filosoffer fra alle dele af samfundet stået på vores scene og givet deres egne, personlige fortællinger som krydderi på en aften med fællessang på programmet.

Ofte har det vist sig, at sangene bringer helt nye sider frem hos de besøgende kendisser. Og lige så ofte går publikum opløftede hjem med en ny sang på læben.

Velkommen til endnu en sæson med sang i den gamle hestestald på Islands Brygge!

Jørgen Leth er i den brede offentlighed først og fremmest kendt som cykelsportskommentator. Bag interessen for cykeldramaet på de franske veje gemmer der sig imidlertid en altomfavnende æstetisk sans, som har gjort Leth til kunstnerisk udøver på adskillige fronter. Han har instrueret over 40 spille- og dokumentarfilm – heraf flere markante avantgardefilm som ’Det perfekte menneske’ (1967) og ’De fem benspænd’ (2003 – i samarbejde med Lars von Trier). Desuden er han forfatter med en lang række markante digtsamlinger og romaner.

Også på musikscenen har Jørgen Leth gjort sig bemærket. Med Mikael Simpson og Frithjof Toksvig som musikalske samarbejdspartnere har han udgivet fire indspilninger i genren Spoken word. Den seneste, Rak-Ma-Gak (2016), bidrager blandt andet med Leths æstetiske blik på et skrabet barneknæ, livet til søs og den skrøbelige hukommelse.

Læs mere og købe billetter på www.mogensdahl.dk/arrangementer
Pris pr. person kr. 250,-
Partoutkort kr. 800,- for 4 aftener

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register