Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 23/11/17

Foredrag & Sangaften med Hanne-Vibeke Holst

Tidspunkt

Tirsdag 3. apr. 2018, kl 20:00

Mogens Dahl Koncertsal

Snorresgade 22
2300 København S

Åbningstider

Hverdage 9:00 - 16:00

Kontakt

70230082
 

Genre

Gæstespil

Show & Underholdning

Stand up & Impro

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Foredrag & Sangaften med Hanne-Vibeke Holst

Brugeromtale
Oprettet af: Mogens Dahl Koncertsal 23. nov 2017

Vi fortsætter successen i 2018 med det kendte og velafprøvede koncept, hvor en markant personlighed fra den danske offentlighed får lov til at vælge sange og i øvrigt forholde sig helt frit til de temaer, tonerne og teksterne anslår.

Igennem årene har forfattere, kokke, kunstnere, politikere, meteorologer, journalister, filmfolk og filosoffer fra alle dele af samfundet stået på vores scene og givet deres egne, personlige fortællinger som krydderi på en aften med fællessang på programmet.

Ofte har det vist sig, at sangene bringer helt nye sider frem hos de besøgende kendisser. Og lige så ofte går publikum opløftede hjem med en ny sang på læben.

Velkommen til endnu en sæson med sang i den gamle hestestald på Islands Brygge!

Hanne-Vibeke Holst er vokset op ved den jyske vestkyst og uddannede sig til journalist med et par faste job på blandt andet Berlingske Tidende og Søndags B.T. til følge. Det blev siden til flere freelanceengagementer på Alt for Damerne og Politiken, men med en stribe roste bøger og dramamanuskripter blev en karriere som forfatter hurtigt slået fast. Hun har undersøgt og beskrevet sin egen baggrund og opvækst i bøger som ’Undskyldningen’ (2011) og ’Knud, den store’ (2013). Med den seneste roman, ’Som pesten’, har hun taget fat på et for hende helt nyt stof – en bog om det moderne menneske i en global tidsalder med grænseoverskridende trusler.

Hanne-Vibeke Holsts engagement og stemme i den offentlige debat har medført bestyrelsesposter i bl.a. regeringens højskoleudvalg, medlemskab af foreningen Sex og Samfunds præsidium og plads i den danske UNESCO-nationalkommission.

Læs mere og købe billetter på www.mogensdahl.dk/arrangementer
Pris pr. person kr. 250,-
Partoutkort kr. 800,- for 4 aftener

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort