Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 15/10/07

Falconer Salen

Falconer Centrets største lokale, også kaldet Store Sal, bliver hovedsageligt brugt til kongresser, endagsmøder og underholdningsshows. Salen har en forholdsvis stor scene og plads til over 2000 personer.
Falconer Centrets største lokale, også kaldet Store Sal, bliver hovedsageligt brugt til internationale kongresser, fagforeningskongresser og endagsmøder.

Salen har desuden en forholdsvis stor scene og en tilskuerkapacitet på den hårde side af to tusind.

Falconer Salen blev indviet den 11. november 1958, hvor den blev brugt som del af en italiensk operafestival. Første forestilling var La Boheme. Siden har salen holdt fast i traditionen for store armbevægelser på kultur- og underholdningsområdet. En del af aktiviteterne er stadig danske og udenlandske arrangementer og underholdningsshows i Victor Borge- og Thomas Eje-klassen.

Desuden lejer større private virksomheder sig ind i forbindelse med personalefester og jubilæer.

Falconer Centret er ikke selv arrangør men lægger udelukkende faciliteter til. Billetter til arrangementer skal som regel købes gennem BilletNet eller hos arrangøren.

Skal I ud og spise inden arrangementet i Falconer Salen? Få inspiration her.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.