Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 31/01/13

EL DORADO - jagten på den gyldne by

Tidspunkt

Glassalen

Vesterbrogade 3
1630 København V
 

Genre

Musical & Musikteater

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Eventyrteatret 31. jan 2013
Senest redigeret af Eventyrteatret 18. jun 2013

Professor Hansen er rejst dybt ind i Amazonejunglen for at lede efter en af verdens sjældneste sommerfugle. Han har taget sine tre børn med, men de er alt andet end begejstrede for at tilbringe deres ferie i en jungle fuld af slanger, insekter og rovdyr i stedet for at solbade på Sunny Beach.

Ved et tilfælde opdager familien indgangen til El Dorado, byen af guld, som man indtil nu kun har anset for at være en skrøne. Mange guldjægere har mistet livet i jagten på byen, hvor der ifølge myterne er opført et soltempel, hvor en af verdens største skatte er gemt.

Inca Capac, solens søn, regerer i El Dorado, men Shamanens spådom, om at han vil være skyld i Inkarigets fald, plager ham. Hårdhændet straffer han enhver Inka, der søger kontakt med omverdenen. Hans søster Coya, solens datter, forsøger forgæves at mildne sin bror, mens ypperstepræsten har stor indflydelse på den unge Inkakejser og opildner ham til en endnu hårdere kurs.

Da familien Hansen dukker op i El Dorado, begynder Inkaerne at tvivle. Er alt fremmed af det onde? Men fra en uventet kant viser ondskaben og grådigheden sit ansigt, og spådommen ser ud til at gå i opfyldelse. Kun et mirakel kan redde El Dorado fra undergang og familien Hansen fra døden.

Humor og spænding er hovedingredienserne i Eventyrteatrets spritnye musical
”EL DORADO – Jagten på den gyldne by”, der fortæller historien om begæret efter guld og angsten for det fremmede.
Men også om en splittet familie, der finder sammen igen og beviser, at kærlighed, mod og venskab er guld værd.

Musicalen er pakket ind i overdådige og farvestrålende kostumer og scenografi, der spænder fra den vilde, mørke jungle til den blændende by af guld. De talentfulde børn og unge fra Eventyrteatret får igen lov til at "shine" til helt nyskrevet musik, denne gang tilsat indianske rytmer.

Traditionen tro underholder Eventyrteatrets 90 unge talentfulde skuespillere lige fra publikum kommer ind i Tivoli, til de forlader forestillingen.
I efterårsferien giver billetten samtidig adgang til Tivolis Halloween på spilledagen, så hele familien kan få en hyggelig eftermiddag med både teater og forlystelser.

"EL DORADO - Jagten på den gyldne by" er skrevet af Gunvor Reynberg, instrueret af Bo Skødebjerg og den iørefaldende musik er komponeret af Christian Dahlberg.
Forestillingen varer 2 timer og henvender sig til alle eventyrelskere fra 5 år.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register