Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 10/10/12

Det sidste måltid

Tidspunkt

Carlsberg

Ny Carlsberg Vej 100
1760 København V

Kontakt

33 27 33 00
 

Genre

Skuespil

 

  • Foto: Lea Meilandt Mathiesen Foto: Lea Meilandt Mathiesen
Det sidste måltid Mette Martinusen har - som del af Madeleines Madteater - stor erfaring med at skabe forestillinger, der gør en madoplevelse til meget mere end et spørgsmål om, hvad man putter i munden.

...

Sammen med Republiques kunstneriske leder Martin Tulinius, scenografen Dorte Holbek og teaterhistorikeren Alette Scanvenius skaber hun forestillingen »Vølvens spådom«, der blander smagssansen med alle mulige andre sanseindtryk hentet fra teatrets verden.

Republique forklarer princippet så udmærket, så lad bare teatret få ordet: »Når fortællingen lyder, at solen finder sin plads i universet, får du som publikum serveret en madskulptur bestående af en udsøgt tilberedt æggeblomme ved siden af jomfruhummer fra havet og grønt, fordi de første planter spirer frem.«

Og hvad er det så for en historie,der fortælles, mens publikum sanser sig gennem ni serveringer af udsøgte nordiske råvarer med tilhørende vinmenu i tre en halv time?

Rammen er hentet fra den nordiske mytologi med skuespilleren Morten Burian i rollen som Loke, der agerer vært ved det måltid, der sætter gang i Ragnarok. Forestillingen har spillet med succes i Nordens Hus i Reykjavik.

Hvor: Republique. NB: Spiller på Carlsberg Byen, København V
Hvornår: 17. oktober - 17. november, Onsdag - lørdag kl. 19.
Hvordan: Billettlf. 70 20 10 31, republique.dk eller billetbillet.dk

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register