Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 31/10/11

Det Kongelige Teater

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Lena Hedegaard 31. okt 2011
Senest redigeret af Lena Hedegaard 31. okt 2011

Mangaoperaen ’War Sum Up’ viser suverænt, hvordan performancepionererne Kirsten Dehlholm & Co. har flyvehøjden til kunne nærme sig krigen fra den størst mulige afstand, for til sidst at komme så tæt på, at det gør ondt..

Svimlende flot – stærkt – er det rent visuelt, og musikken suger en ind, med sin snart inderligt melodisk strømmende passager, snart sfærisk messende harmoniklange som lutter vertikale tonesøjler.
Med sin superstramme form spændt ud i den klassiske prosceniumramme bliver det en opfølger til det største hit, ’Operation Orfeo’ fra 1993.
Forestillingen fik 5 store hjerter af Politikens anmelder.
12 sangere og et lysdesign, der giver en stærk visuel oplevelse af krigens væsen. Mød Krigeren, Spionen og Soldaten og følg deres transformation i en verden af kamp og død, lys og mørke. Fra menneske til maskine og videre til statue, spøgelse og fantasy heltinde. Tre historier i XL om forherligelse og forbandelse.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.