Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 16/02/13

Tidspunkt

Folketeatret

Hvidkildevej 64
2400 København NV
 

Genre

Komedier & Lystspil

Musical & Musikteater

Performance

Show & Underholdning

Skuespil

Teaterkoncerter

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  12  
Brugeromtale
Oprettet af: Musicalteatret 16. feb 2013
Senest redigeret af Musicalteatret 16. feb 2013

Køb billetter til "Der var engang?" på Billetlugen nu ved at klikke her: http://www.billetlugen.dk/teater/28743/der-var-engang/

”Der var engang?” er en nyskrevet dansk eventyrkomedie for voksne (og ja, bevares, også børn) fyldt med de største kendte danske pophits fra 1990’erne og 2000’erne.

Historien følger H.C. Andersen, som rejser til Eventyrland for at finde inspiration til sit nye eventyr. Det magiske land er på den anden ende, fordi kongen netop har meddelt, at han vil træde af og videregive tronen til den bedst egnede blandt landets indbyggere. H.C. Andersen møder alle de kendte eventyrfigurer, lige fra Snehvide, Aladdin, Skønheden og Askepot til Prins Charming, Tornerose, Klods-Hans og Rapunzel – og de er alle måske ikke helt lige, som folk er vant til at opleve dem.

Mens alle lader til at være optaget af at blive Eventyrlands nye konge eller dronning, prøver H.C. Andersen at finde frem til sin nye historie – og han ender med at få sin inspiration fra det mindst ventede sted.

”Der var engang?” er en hylende morsom, festlig, farverig, rørende og underholdende musical, som vender alt, hvad vi troede vi vidste om eventyr, på hoved på opfindsom vis. Forestillingen opføres på Folketeatret.dk's Store Turnéscene i København og spiller kun i perioden d. 4.-13. april 2013.
Musicalen er skrevet af Rasmus Mansachs samt instrueret af Troells Toya og har 40 skuespillere, sangere og dansere på scenen.

Se den seneste videodagbog fra skabelsen af forestillingen på YouTube her: http://youtu.be/eNmJ5mleHXs

Læs mere om forestillingen på Musicalteatrets hjemmeside ved at klikke her: http://musicalteatret.dk – samt på Musicalteatrets officielle Facebook-side ved at klikke her: http://facebook.com/musicalteatret

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register