Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 18/12/12

Den fiffige lille ræv

Tidspunkt

Operaen

Ekvipagemestervej 10
1438 København K

Kontakt

33 69 69 69
 

Genre

Opera

 

  • Foto: PR Miklos Szabo Foto: PR Miklos Szabo
Ungerne vil elske operaen "Den fiffige lille ræv", som bruger lys og 3D-animationer til et skabe et eventyrligt rum på scenen.

------
Hvis du gerne vil hive ungerne væk fra konfektfadet og spilkonsollerne i juleferien og give dem en dosis højkultur, så er det bare med at komme ud i operaen og opleve "Den fiffige lille ræv".

Børn fra 6 år og op vil nemlig elske den farvestrålende opsætning af den tjekkiske opera fra 1924, som bruger lys og 3D-animationer til at skabe et eventyrligt rum på scenen, der minder om en tegnefilm i 3D og snildt vil kunne overstråle ungernes nyerhvervede Skylanders-portal, når det kommer til forbløffende magi.

Scenografien er skabt af Es Devlin, som blandt andet stod for afslutningsceremonien til OL i London, og operaen er instrueret af Fransisco Negrin. Og det er naturligvis ikke bare farvesprudlende effekter det hele: Leos Janáceks musik er smuk, sopranerne dygtige og historien om den lille ræv, der ikke føler sig helt tilpas i menneskenes verden, har dybde nok til, at voksne operagængere vil få mindst lige så meget ud af forestillingen som de medbragte unger.

Børnebonus: Der er også lavet en aktivitetsbog fyldt med sjove opgaver til ungerne, inspireret af operaen (bestil den i forbindelse med billetkøbet, så får I den udleveret i foyeren). Og hvis man møder op i foyeren på 1. sal en halv time før tæppet går, kan man få ti minutters introduktion til forestillingen oveni hatten.


Hvad:
Den fiffige lille ræv
Hvor: Operaen Store Scene
Hvornår: 15. december til 3. februar 2013

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register