Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 26/09/12

"Davs du der" på Det Lille Teater

Tidspunkt

Det Lille Teater

Lavendelstræde 5-7
1462 København K

Åbningstider

Billetsalg: Tir-fre kl. 9-12, lør-søn kl. 12-15. Man lukket.

Kontakt

33 12 27 13
 

 

  • Foto: Presse Foto: Presse
Mødet med nye mennesker er omdrejningspunkt, når Det Lille Teater byder inden døre til urpremiere dette efterår.

...

Det er ikke legende let at begynde i skole eller børnehave. Nu tager Det Lille Teater menneskemøder og ansvar ned i børnehøjde.

"Man møder tusind nye ting, man skal," siger Trine Wisbech, som er dramaturg på forestillingen. "Man skal lære at sidde stille, opføre sig ordentligt og binde sine snørebånd - og man skal også lære at styre sit temperament. Der er også så meget, man skal tage stilling til i de år."

Det Lille Teater har produceret børneteater i 47 år for det samme, unge publikum. Flere af folkene bag forestillingen har selv børn og har derfor set, hvordan de små kan gribe menneskemøderne an. Men der er også nogle, som ikke er gode til at møde nye mennesker.

"Det er en collageforestilling med en røde tråd om Anne og Ejnar, som begge gerne vil have en ven," siger Trine Wisbech. "Men de tør ikke hilse på hinanden."

Det er de to skuespillere Petrine Agger og Jacob Weble, der står på scenen og skildrer møderne. Musikken er komponeret af multimusikeren Kalle Mathiesen, som nogle kender fra Weekend Sax på Radio 24syv. Og dramaturgen mener selv, at der er god grund til at glæde sig.

"Børnene skal glæde sig til en forvandlingskarrusel af møder," siger dramaturg Trine Wisbech om forestillingen. "Scenografien er en svingdør, og der kommer hele tiden kommer møder ind ad den. Noget er sødt og rørende, og noget er totalt gakket."

Hvad: "Davs du der"
Hvor: Det Lille Teater
Hvornår: 27. september - 28. oktober

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register