Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 10/10/14

DANSEhallerne

  • Foto: Søren Meisner Foto: Søren Meisner

Dansehallerne er et vitalt samlingspunkt og nationalt kompetencecenter for dans som kunstart.

Dansehallernes formål er at styrke, udvikle og udbrede dans som kunstart og sikre dansens synlighed og centrale placering i kulturlivet. 

Dansehallerne præsenterer national og international dans og koreografi på husets tre scener og sceneprogrammet spænder vidt fra fysisk teater, ny-cirkus, hip hop, eksperimenterende performances, fusions-flamingo til moderne med et twist. Kort sagt et væld af dansende oplevelser året rundt. 

Dansehallerne danner også ramme om det professionelle scenedansmiljø igennem videnscenter, studier samt kunstneriske udviklingsprojekter. Yderligere tilbyder Dansehallerne dans som kunstart for og med børn og unge i samarbejde med kommuner og skoler. 

Dansehallernes har siden 2009 været placeret i en nedlagt mineralvandstappehal (TAP E) i Carlsberg Byen og har også en mindre afdeling i hjertet af Aarhus. I Dansehallerne bor desuden også en række af landets dansekompagnier. 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.