Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 25/02/13

Danmarksmestre i realismespil

Tidspunkt

Teater Grob

Nørrebrogade 37
2200 København N

Kontakt

35 300 500
 

 

  • Thomas Levin og Patricia Schumann er tilbage som forældreparret, der mister deres barn i en ulykke i det anmelderroste stykke "En plads i mit hjerte". Foto: Per Morten AbrahamsenThomas Levin og Patricia Schumann er tilbage som forældreparret, der mister deres barn i en ulykke i det anmelderroste stykke "En plads i mit hjerte". Foto: Per Morten Abrahamsen
Thomas Levin og Patricia Schumann er tilbage i det roste stykke "En plads i mit hjerte" i rollerne som parret, der mister deres datter i en trafikulykke.

...

Teater Grobs forestilling »En plads i mit hjerte« handler om sorgen, der slår ned i en ganske almindelig børnefamilie.

Forestillingen fik flotte anmeldelser ved premieren i 2008 og fandt et stort publikum - i en sådan grad, at den stort set var udsolgt fra premiere til sidste spilleaften. Dengang var det umuligt at forlænge succesen, men det råder teatret bod på nu, hvor Thomas Levin og Patricia Schumann er tilbage i rollerne som parret, der mister deres seksårige datter i en trafikulykke, og efterfølgende kæmper med smerten, mens Dar Salim har overtaget rollen som ham, der er skyld i hendes død.

Her i Berlingske var vi fuld af lovord overfor det realistiske spil i mesterklasse, der fik tårerne til at trille på stolerækkerne, og som man behersker så flot på Teater Grob, mens Andreas Andreas Garfields manuskript blev kaldt »skematisk sorgarbejde«.

Teaterchef Per Scheel-Krüger har iscenesat i Marianne Nilssons hyperrealistiske dekoration - en nøjagtigt affotograferet kopi af et dansk middelklassehjem.

Hvor: Teater Grob, Nørrebrogade 37, København N
Hvornår: 9. marts - 25. april. Tir. - fre. kl. 19.30. Lør. kl. 17.
Hvordan:
Bilet tlf. 35 30 05 00 eller billet@grob.dk

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register