Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 17/04/18

CPH Stage

  • Foto: PR Foto: PR
CPH Stage er Københavns teaterfestival.

I 2013 gik en lille håndfuld mindre scener sammen og besluttede sig for at lave en københavnsk teaterfestival.

Konceptet for festivalen, der har det fine, danskklingende navn CPH Stage, er enkelt og demokratisk, for den er som sådan ikke udvalgt af smagsdommere: Alle professionelle scener fra hele landet kan være med, og de bestemmer selv, hvad de vil bidrage med. Teatre, der medvirker, og som har egen scene, låner brædderne ud til dem, der ikke har eller gæster fra provinsen.

CPH Stage er dermed en åben teaterfestival, der har fokus på danske præstationer, men den præsenterer også internationale forestillinger.

CPH Stage 2017

Den næste omgang af CPH Stage finder sted 31. maj til 9. juni 2018, og er festivalens sjette omgang.

Programmet præsenterer både forestillinger på Det Kongelige Teater, men også de helt små scener, hvor de nyeste uopdagede grupper vil gå på scenen.

Under CPH Stage 2017 var der over 120 forestillinger fordelt over hele København. Og ud af dem var der over 50 shows fra lande som bl.a. Island, Sverige, Norge, Tyskland, Brasilien og Tyrkiet, som gave festivalen en livlig mangfoldighed. I år vil der ligeledes være et godt udvalg af internationale forestillinger.

Læs mere om programmet for 2018 her.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.